Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seth
ez a bulldog vagy a sül? 😄

PSN ID.: Beegabor

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Doomista
akkor viszont buzi.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Roger6
Hát igen, roti...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Nekünk a rottink kettéharapta, nem érdekelte h szúr.
Christian88
Szerintem a csaj arcát

http://www.twitch.tv/hegii

Hello
nemtudom szerepelt e már itt ez a video de szerintem nagyon ötletes és jópofa 😊

LOL Higany PUBG Higany83 Division 2 Higany83

Krinyo
<#wow2>

kispeki
00:00 -> a csaj szomorkodik?

SoF II: C4z0rla

koder
2db szó = 450.000Ft Mit kell nézni?

milk4
A mi kertünkben is volt nemrég egy,a kutyám megakarta kóstolni de rájött,hogy szúr😄

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Két hónap szünet után bekapcsoltam a tv-tunerem:

elég is volt...

Doomista
<#smile>

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

mcmoha
Sajat sünöm van. <#smile> (Ma láttam a kertben)

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

kispeki
ha ez a csávó lesz a tévében, esküszöm minden mûsorát megnézem...

SoF II: C4z0rla

neevous

Piszkos  Fred
backtrolled

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

OCN
Az a szép hogy a vadmacskák meg minden macska fajta játszik a táplálékával.
Ez a videó akármennyire is ugy van beállítva hogy védi,meg anyáskodik felette,a végén ugyis az volt ami kimaradt,hogy a puma megette a kismajmot is 😊

Dzsini
sajnos a felmérések azt mutatják (és kutatják már évek óta a dolgot, mert hihetetlen pénzek múlnak rajta), hogy a leghatásosabb reklám továbbra is az áru képe + hatalmas számjegyekkel az ára, és valami jelzés, hogy ez most milyen hú de olcsó.

a fantáziadús és versenygyõztes (pl. aranypenge nyertes) reklámok is sokszor csak kitalált termékeket reklámoznak, mert ott nem kell az ötleteket keresztülpofozni a cégvezetésen.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

koryne
Tudom, tavaly foglalkoztam vele egy kicsit és tetszett is, de elég nehézkesnek éreztem, így abbahagytam.

Xbox Live gamertag: kilencnad

Visszatérve kicsit a hörcsögös Auchan-os reklámokra, nekem tetszettek. Bár reklám, és általában nagyon nem szeretem õket. A sok tampon, és betét reklámtól, meg a mosóporos reklámoktól már tiszta ideg vagyok néha. Mintha ezeket pont azért csinálnák, hogy idegesítsék az embereket.
Unalmas, elcsépelt...De az Auchannak a reklámja ezekkel a karakterekkel szerintem egy jól eltalált marketing része. A bakis videók szintén jól sikerültek. Valahogy nem reklám, valahogy mégis az. A facebook-on is van már egy profiloldala a két kis hörinek.
Örülök neki, hogy végre kitaláltak valami élvezhetõ reklámot is, jó lenne, ha több lenne a vicces, jól eltalált reklám, és kevesebb az unalmas és élvezhetetlen...
Dzsini
nem, már kezd széleskörû böngészõtámogatottsága lenni.
ami durva, hogy bár "képformátum", még interaktív is lehet - klikkelhetõ:

Webkites böngészõknél teljeskörû, Operánál szintén, Gecko-k alatt nagyobbrészt megvan a támogatás.

koryne
SVG-hez plugin kell, ha jól tudom (semmi sem használja).

Dzsini
nyisd meg külön lapon, és nézd meg a forráskódját 😊

Dzsini
használj Operát 😊

immovable
Ez pörög.
Dzsini
az animált SVG-t már ne is próbáljam?

immovable
Használtam. Fos, memória zabáló zubborzadáj.<#gonosz1><#idiota>
JSbyMSI8800

Használj Firefox-t!!<#smile>

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

Doomista
fail.

Dzsini
majd ha megtanulják teljeskörûen támogatni az png 7 éve szabványosított formátumát...
http://en.wikipedia.org/wiki/APNG#Application_support

immovable
<#rinya>
Máté94
FF alatt pattog.<#vigyor2>
koryne
Firefox alatt folyamatosan pattog 😛

Firefox alatt pattog <#vigyor5>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

immovable
S mikor pattog? Mert se Chrome, se Safari alatt ne mozdul.
Dzsini
nem a firefoxról van szó, hanem animált png-rõl... de te akkor külön kapsz egy pattogó labdát:

Piszkos  Fred
a firefox szar, már rég leáldozott neki, nem értem ezt a hypeot

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Carlos
oké-oké... csak fura volt, hogy magyar specialitásnak híjja a csáje amikor már vagy 3-4000 éve termesztik egyiptomban.

Þór vígi þessi rúnar

somdav95
Nálam a képviseli Hungry-t 😄😄😄

Dzsini
Termesztik azt most is, Egyiptom a második legnagyobb termelõ.

Carlos
Egyiptomban is termesztették a fáraók korában...mánemazé...

Azért kiváncsi lennék, hogy ki irta meg neki ezt a szar szöveget.

Þór vígi þessi rúnar

Dzsini
nálam a füge (angolul fig, ha már beszél róla), mint very special hungarian fruit a nyerõ 😊

"Eredeti hazája a Mediterráneum, de ízletes gyümölcse miatt már az ókorban is telepítették szinte a legtöbb szubtrópusi, illetve trópusi éghajlatú vidéken."

persze, elvan nálunk is, de...

somdav95
azse rossz ahogy a divatról áttér a háziállatokra, nem szarozott azzal hogy átvigye a témát 😄S😄😄D

Dzsini
azért a litván nem rossz:

Dzsini
pont ez a bajom nekem is (#74-ben)

fent van a feltöltõnél a többi ország bemutatkozója is, egyelõre nem találtam ennyire szörnyût.

somdav95
Érthetõ, de legalább ne ilyen alapfokú szöveget írnának le neki, hanem valami normálisat...

z99999
😄DDDDDDDDDDDDDDDDD

Pszt.