Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

púúúúú

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Amúgy lehetne írni egy szkriptet, ami megvizsgálja az üzenet tartalmát, és visszanézi az utolsó x üzenetet, és ha egyezést talál, szól, hogy "vótmá".
Defense
És ilyen lassú snap-et nem engedtek volna NFL-ben, szerintem.
Ez high school foci...
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
"akkor ugranak egymásnak a centerek és próbálják blokkolni az offense támadását" Centerbõl 1 van ("és õ utál mindenkit") és pont támadó (offenses)szóval még ha skizofrén, akkor se tud az offensnek nekimenni.
"bemozdulás volt(ez azt jelenti hogy mielõtt a labda elhagyná a földet play kezdésénél kimozdul valaki a vonal mögül)és elkezdi kilépni az 5 yardos büntetõt" Videót nem láttam, de a bemozdulás False start az offens csinálja, úgy hogy megmozdul, lépnie se kell, de megmozdítja a karját az már hiba. Míg a Defens ha átszalad a neutrális zónán és nem lép vissza a saját területére vagy megüti a még mindig mozdulatlan támadót akkor Offside-ot követ el. Persze ha visszatér a snap elõtt akkor nem történt semmi hiába táncolt õ a támadók térfelén.
"Tehát kihasználta azt hogy egy kezdõ nfl meccsen sokszor "beugratják" az ellenfelet" Max kezdõ csapatnál, mint magyarországon. Az NFLben már senki sem kezdõ
"Szerintem elég érthetetlenül fogalmaztam,de aki ért egy kicsit hozzá,azt érti hogy szerintem mi lehet a trükk lényege!"
Ezt meg inkább azoknak magyarázod akik nem nagyon vágják szóval értelmesen kéne magyarázni!😉
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Szerintem azt hitték hogy bemozdulás volt(ez azt jelenti hogy mielõtt a labda elhagyná a földet play kezdésénél kimozdul valaki a vonal mögül)és elkezdi kilépni az 5 yardos büntetõt,azért nézték többen is hogy mennyit lép,csak épp nem tette le a labdát a bíró elõtt,hanem nekiállt sprintelni.
Tehát kihasználta azt hogy egy kezdõ nfl meccsen sokszor "beugratják" az ellenfelet a vonalon,és ezzel 5 yardos büntetést kap a beugrott csapat.
(Ugyanis a set up kiálltás után nem kötelezõ azonnal átadni a labdát az irányítónak.És sokszor ezt használják arra hogy beugratják az ellenfelet)
Szerintem elég érthetetlenül fogalmaztam,de aki ért egy kicsit hozzá,azt érti hogy szerintem mi lehet a trükk lényege!
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
Az amerikaifoci legnagyobb trükkjét mutatta be egy iskolás
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.