Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#eplus2>

n3whous3
én úgy emlékszem, hogy a történet szerint az már a "valóság" volt és az volt a lényeg, hogy mikor elegendõ ember gyûlt össze a nem befogadók oldaláról, jött a "megmentõ" és megsemmisült az õ hülyesége miatt zion és újra berakhattak mindenkit a gépbe.

púúúúú

snap, az snap, tok mind1 milyen sebesseggel adjak fel a labdat. Ezt a snapet is engedtek volna nfl-ben, csak valszeg ott ket lepes után igen durván szerelik az irányitot, ott már nem esznek meg ilyeneket.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Hegi90

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

pajti

<#mf1>

Elképzelem ahogy véletlen idõutazás folytán 300 évvel túllépte a parkolóóra díját 😄 még örülhet hogy csak kerékbilincset kapott 😛

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Fresh Duke
Amúgy, de.

A heavy cost. I pay it gladly.

Fresh Duke
Nem is, mert a TARDIS parkolt rossz helyen...

A heavy cost. I pay it gladly.

Metalmilitiakid
öö ez nem a ki vagy doki idõutazó cumója ?

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Dzsini
sok baj van ezzel a DeLoreannal

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

OCN
BenedekFeco

BenedekFeco

Ulvar
😞 Mér a jó értelmes normális képek nincsenek nagy méretben? 😞 francba..

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Kerestem, de egyáltalán nem találtam nagyobb méretbe 😞

Ulvar
Ez nincs meg nagyobb méretben? Nagyon tetszik, kiraknám háttérbe.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Meg lehetne úgy csinálni, hogy az üzenetben csak az IMG, URL, és FLASH tagek közti tartalmat figyeli a szkript. Így a mellé írt szöveg nem változik. Pl. úgy lehetne szûrni, hogy ha olyan tartalmat akarunk benyomni, ami az utolsó 3 oldalon van, akkor szóljon a szkript (de ne tiltsa meg). Ezt ha lesz idõm megpróbálom megírni én, de ha van ügyeletes javascript szaki, õ valószínûleg gyorsabb lesz nálam 😊

Na és akkor mi van? Ezzel az állandó kötözködéssel csak azt éritek el, hogy az alkalmi linkelõk (pl. én) nem fognak többet linkelni.

Amúgy lehetne írni egy szkriptet, ami megvizsgálja az üzenet tartalmát, és visszanézi az utolsó x üzenetet, és ha egyezést talál, szól, hogy "vótmá".

Ams
Offense
Defense

És ilyen lassú snap-et nem engedtek volna NFL-ben, szerintem.

Ez high school foci...

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

Egy az egyben ugyanezt akartam leírni 😊

BenedekFeco
tegnap volt 1.5órán belül kétszer...

Sephi

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Törölt felhasználó
"kezdésnél amint kimondják hogy set up" Ezt max telepítésnél mondja ki egy retardált. Ez valójában Set! Hut!
"akkor ugranak egymásnak a centerek és próbálják blokkolni az offense támadását" Centerbõl 1 van ("és õ utál mindenkit") és pont támadó (offenses)szóval még ha skizofrén, akkor se tud az offensnek nekimenni.
"bemozdulás volt(ez azt jelenti hogy mielõtt a labda elhagyná a földet play kezdésénél kimozdul valaki a vonal mögül)és elkezdi kilépni az 5 yardos büntetõt" Videót nem láttam, de a bemozdulás False start az offens csinálja, úgy hogy megmozdul, lépnie se kell, de megmozdítja a karját az már hiba. Míg a Defens ha átszalad a neutrális zónán és nem lép vissza a saját területére vagy megüti a még mindig mozdulatlan támadót akkor Offside-ot követ el. Persze ha visszatér a snap elõtt akkor nem történt semmi hiába táncolt õ a támadók térfelén.
"Tehát kihasználta azt hogy egy kezdõ nfl meccsen sokszor "beugratják" az ellenfelet" Max kezdõ csapatnál, mint magyarországon. Az NFLben már senki sem kezdõ
"Szerintem elég érthetetlenül fogalmaztam,de aki ért egy kicsit hozzá,azt érti hogy szerintem mi lehet a trükk lényege!"
Ezt meg inkább azoknak magyarázod akik nem nagyon vágják szóval értelmesen kéne magyarázni!😉
HöfEE
Azért ehhez kell pofa 😄

Roger6
Akkor mindent ide, amit még nem láttál... De várj, ki is vagy te, hogy kussoljanak mások miattad? <#ticking>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Nem rég télleg volt, 1 hete, vagy nem tudom. xD

Én se, pedig folyamatosan követem a topikot

OCN
Szabályos.Play kezdésnél amint kimondják hogy set up,akkor ugranak egymásnak a centerek és próbálják blokkolni az offense támadását.
Szerintem azt hitték hogy bemozdulás volt(ez azt jelenti hogy mielõtt a labda elhagyná a földet play kezdésénél kimozdul valaki a vonal mögül)és elkezdi kilépni az 5 yardos büntetõt,azért nézték többen is hogy mennyit lép,csak épp nem tette le a labdát a bíró elõtt,hanem nekiállt sprintelni.

Tehát kihasználta azt hogy egy kezdõ nfl meccsen sokszor "beugratják" az ellenfelet a vonalon,és ezzel 5 yardos büntetést kap a beugrott csapat.
(Ugyanis a set up kiálltás után nem kötelezõ azonnal átadni a labdát az irányítónak.És sokszor ezt használják arra hogy beugratják az ellenfelet)

Szerintem elég érthetetlenül fogalmaztam,de aki ért egy kicsit hozzá,azt érti hogy szerintem mi lehet a trükk lényege!

Sickness
én még nem láttam szal kuss...

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

hungary27
ma még nemvolt

tenkenorman
á:d

http://www.tenke.hu

Wreck86
Nagyon nagy!😄

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

immovable
Úgy tûnik.
Magic Boy
Igen szabályos, de az ellenfél csapat játékosait minõsíti, hogy nem vették el tõle már az elsõ lépésnél.

Az amerikaifoci legnagyobb trükkjét mutatta be egy iskolás

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

koder
Az,csak ez általában úgy szökött mûködni hogy az elsõ lépésnél rámennek vagy 8-an xD

bardocz
Megkapja a labdát, szerintem teljesen az.
Ez amúgy szabályos?

immovable
LOL

koder