Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
illetve letudja csak 2/0=0
így a végén 0=0 és nem 2=1
mindegy biztos van aki elhitte ^^
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

http://gaborszantai.co.uk/
és mint tudjuk,0-val nem lehet osztani 😮
Mindig ugyanannyi IQ van,csak egyre többen osztoznak rajta.

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!
amikor kiemel 2-t és leoszt a-x-szel, akkor kikötést kéne tennie, hogy a nem lehet x, viszont az egész úgy kezdõdik, tehát ellentmondás
<#wave>#wave>
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

SCHAEFER: (to Anna) -Run! Get to the chopper!
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
:A_S😄?S:_A?:S:_D?:S?AS?D:S??ASD
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

fel kéne fogni, hogy ha nem etetitek a trollokat, nem jönnek vissza kajáért. de természetesen mindenki élvezkedik a trollokon, aztán meg tüntet ellene. a modik meg legalább kioszthatnak pár büntetõpontot..
bár engem hidegen hagy a dolog, de régen semmi gond nem volt 😊
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
http://www.twitch.tv/hegii

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."