Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De azért jó hogy egy olyan dologról vitatkoztok, ami abszolút ízlés, hangulat, életkörülmény, életkor, élettapasztalat függvénye. És nincs két ember akinek megegyezve az ízlése minden porcikájában 😄
Ez most olyan, mintha elkezdenénk vitatkozni, hogy nekem a #1a3cb2 színárnyalat a legszebb és punk-tum, indoklásom meg, hogy mert nekem az tetszik. És persze nem fogadom el, hogy másnak más tetszhet.
megsúgják Neki;
Ne parázz Öcsi, mert nem az a Fázis, ami még (para_f-)Ráz is !
ETS2 képgaléria: http://www.flickr.com/photos/_retoucher/sets/
www.smart-bus.hu
Elvégre a legtöbb rock & metal banda is rém színvonaltalan, nem lehet minden együttes dream theater :-)
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Huhogás mentes verzió nincs ebbõl?
www.smart-bus.hu
Nem rossz, de nem fogom ujrahallgatni.
Tudom, hogy tudod, hogy en a kommersz elektonyos zenere, a klubokban hallgathato mainstream foschra gondoltam.
http://gaborszantai.co.uk/
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
En neha kicsit odivatu vagyok, tudom magamrol: kavet kotyogos fozobol iszok, pedig van kapszulas gepem, pengevel borotvalkozom es szeretem a valodi hangszerek hangzasat.
De legalabb Vanessa Mae-t mindketten megtudjuk hallgatni, nemde?😊
OFF
A zene nem attol elektronikus, hogy mp3 lejatszon hallgatom, ergo a konyv sem attol, hogy telefonon vagy e-book readeren olvasom😊
A 'kollegad" nagyon benezett valamit, mert a gitar elott sem bitek halmazabol allt ossze a zene, hanem kulonbozo eszkozok ritmusos zajkeltesebol.
ON
http://gaborszantai.co.uk/
fotográfik kolomp edisön :D
Tolnám én is jó suna kár hogy szerintem a képei is annyira az övéi mint a törökországi képek valódisága. De a csaj az nagyon ott van...

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
2. a laptop dj-zés nem azt jelenti, hogy csak laptoppal csinálták
3. ha laptoppal csinálják, attól az még semmit sem jelent, vagy szerinted a Száz év magány ebookolvasón már nem könyv?
4. a zene definícójának semmi köze az énekhez meg az általad csak hangszernek nevezett eszközökhöz, ami gyanítom a klasszikus értelemben vett hangszer Márton kollega remekül rávilágított a tényre, hogy volt a gitár elõtt is zene, mielõtt effektíve hangszereket készítettek
5. ne legyünk már ennyire analógok 2010-ben, ez a téma már 1980-ban sem volt kérdés
nem flame, most az egyszer tényleg nem, csak no
/ \ __ / ------
/ / \( )/ -----
////// ' \/ ` ---
//// / // : : ---
// / / /` '--
// //..\\
====UU====UU====
'//||\\`
''``

SCHAEFER: (to Anna) -Run! Get to the chopper!