Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End

SCHAEFER: (to Anna) -Run! Get to the chopper!
Per Aspera Ad Inferi.
http://gaborszantai.co.uk/
attól függetlenül, hogy mennyire elvont, nagyon sok mindent elárul a különbözõ érzelmekrõl, állapotokról, ...
dixitque deus fiat lux
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Metálmilka😊 Nem a pendulum volt a lényeg, hanem hogy ott lehet inni, meg enni, meg berúgni, aztán mehetünk a kórházba😄
Am Boldog Karácsonyt mindenkinek, az én stílusomban😊
Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
lustahumorosésaranyostopik
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ