Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ma még nem.
berczely
Bocs ha voltmár!

OCN
Hát ez a szám nálam nagyon ott volt!Nagyon birom amikor feldolgoznak ilyen stílusban "modern" zenét 😊 Köszi 😊 <#eljen>

tommygear
Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

jugen
"én házam, én váram" 😊))

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Adaaam

everything's better with music

Nem, nem az erejét jelképezi, õk Isten.

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Lazarus
Fresh Duke

A heavy cost. I pay it gladly.

Jó! Tetszik! Ezt is felveszem a vallási listámra! 😊
Má' ebben is hiszek!
HTS s3rg1nh00
az iróniát pedig az i betûnél találod az értelmezõ kéziszótárban.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Dzsini

Láthatatlan Rózsaszín Egyszarvú

"..Lényege az, hogy arra emlékeztesse a hívõket, hogy az õ igehirdetésük valószínûleg pont olyan hiteltelen és komolytalan az ateisták szemében, mint mikor egy ateista prédikál a Láthatatlan Rózsaszín Egyszarvúról.."

"...Gyakran mutatnak rá, hogy láthatatlansága miatt lehetetlen bebizonyítani, hogy a Láthatatlan Rózsaszín Egyszarvú nem létezik, ugyanúgy, mint ahogy Isten létezését sem lehet tudományos módon cáfolni. A rajta alapuló paródia része, hogy meghatározó sajátosságai, azaz a „láthatatlanság” és a „rózsaszínség” – a „hívõk” szerint – következetlenek és ellentmondásosak.."
RatBaG
ez elvtársnõnek van egy mozgása 😄DD

Per Aspera Ad Inferi.

Dzsini
Ha valaki ír egy igazán frappáns magyar változatot, megoldjuk.

tigeroo
na ENNEK kéne a banneren lennie inkább 😊
Calver
dehogy minden cél nélkül - a profitszerzés mond valamit neked?
de a kitalálás része stimmel.

"The trees move. Do you not see it?"

Dzsini
hogy klasszikust idézzek:
"The stories and information posted here are artistic works of fiction and falsehood.
Only a fool would take anything posted here as fact."

theone91
Az eredeti arra utal, hogy a gyerek gusztustalanságokat lát a neten ezért nem tud elaludni. Úgyhogy ez így elég lájtos.

RatBaG
meg egy kis gazdasági leminõsítés... <#hehe>

Per Aspera Ad Inferi.

5c0rp330n
manapsag mar annyi elbaszott dologrol hallani, hogy sokszor nem latni hogy mit kell komolyan venni es mit nem 😊

Fresh Duke
Az ott Keanu?

Krinyo
Ha így megsértenék az iszlám vallást, akkor mindenhol robbantgatnának, ha a zsidó vallást, akkor jönne az antiszemitázás ezerrel.
Imádom a kettõs mércét <#idiota>

Te meg butuska, ha ezt komolyan vetted😊

LasDen
mit tettem...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tviktor91

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

Fresh Duke
Szerintem lassan abba lehetne hagyni.

Szia, megmondanád nekem is, hogyan éljem az életem, hogy ne nézz balfasznak ? Köszönöm elõre is!

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

edios
nem gondolta komolyan.
nem GONDOLHATTA komolyan.
nem.

..

nem.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Lyukasbogrács

5c0rp330n
"Igen, kõkeményen. A hit gyülekezetének tagja vagyok és minden vagyonomat nekik ajánlom fel, mert az nekem jó."
egy agymosott balfasz vagy.

Lazarus
Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
sikeres vallás flém

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

ez már jobban tetszik, szép.
The Protector
Hiszek Istenben,jézusban és a vallásban
Nem hiszek a papoknak és nem hiszek az egyháznak.
Az Ádám és Évás sztori meg azért van,hogy akinek nincs egy csöpp esze sem az megértse a hit lényegét.Mert nem a sztori a lényeg hanem ami benned van,hogy mit eresztesz be és mit nem.
Kb ilyen egy szabad gondolkodásu Katolikus.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Carlos
Valamibõl a pedofil papoknak is meg kell élni. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
naja és isten teremtette az embert, a földet, meg mindent. A sok régész, történész meg mind hülye, mert elhiszel valamit (ami szived joga), amit egyszer valaki leirt egy könyvbe amit bibliának hívnak.

Þór vígi þessi rúnar

LasDen
bocsánat....😞

Na pontosan errõl van szó. Ateisták mikor kértek tõled pénzt, azért, mert ateisták?

Vagy nagyon "naív" (egyébként rövid i) és buta ember vagy...
...vagy felettébb successful troll :d
bardocz
Esetleg vallást nem árulsz? Pont kifogytam belõle, kéne 3 kilóval.
Ez butaság😊

edios
random szektaként indult. most ezt hadd ne bizonyítsam, van arra elég történész.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

ScarY MAN
na igen, de nem ebben a topicban kell vitatkozni 😄

...

Igen, kõkeményen. A hit gyülekezetének tagja vagyok és minden vagyonomat nekik ajánlom fel, mert az nekem jó.