Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
http://f1ferrari.hu
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
http://thenamelessphoto.com/
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
De most végülis felajánlottam neki,hogy Lagzi Lajcsinak is szólok. <#miaz>#miaz>
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
K. Béla:
"szia szólj már király l. norbinak mert soha nem írt még akkor mongyad neki hogy mindennap 17.40 kor vagyok gépnél jó eszt mongyad neki jó szia "
Válaszom rá:
"Esetleg bemutatkoznál,hogy ki a tököm vagy és elmagyaráznád,hogy miért én szóljak neki? "
Ma jött rá a válasz:
"mert õ ritkán van gépnél és te neked szóltam inkább te hát szólsz neki hogy írjon aszt is mongyad neki hogy 17.40 kor írjon jó mert akkor vagyok gépnél szia "
Soha a büdös életben nem láttam a tagot,fogalmam sincs,hogy ki ez a fogyatékos paraszt. Ötletem sincs,hogy most mi a tökömet akar xD
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
oldal aljan a hozzászólások, 32, 34 mindent visz! xD 😄
a készítõ fb profilja, videokkal és játéék képekkel 😄
...