Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

theone91
Jelen. De nem tudom ki az a sándortomi (még? 😄)...

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

BenedekFeco

sferrari
lentebb lévõ kutyás videóra nekem is ez ugrott be 😄 már épp keresni akartam 😄

http://f1ferrari.hu

HappyHunter

Be happy. :) Running!

tutituti
Várta a pillanatot mikor lesz egy 2 hónapnál öregebb videó.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

shumika
De csak trollkodni nem akartam mert félre értettem a célzást. Azért kérdeztem vissza.

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

tigeroo
inkább egy régi videó mint a rizsa, õ legalább rakott valamit<#wow3>
jugen
😊

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Krinyo
Nem vagy egy lángész, igaz? 😄

tutituti
Internettel egyidõs videók.Ezért volt a finom célzás.de szvsz no problem.

shumika
????

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

jugen
már vártam 😊

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

tutituti

edios
most kötötték be az internetet?😊

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

shumika

azt néztem én is 😄
Alexease
Ha a hatat, oldalat vakargatod (kutyaja valogatja), akkor tud ilyet😊 Az enyemnek a hatat kellett dorzsolni es elkezdett oldalt fekudve futni;D
Zsoltika 007
Tv állványnál vmi mozog. Vagy csak tükörkép?

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

ezt tuti mozgatják vmivel... ilyen nincs 😄
shumika

inkább csak jópofa

http://thenamelessphoto.com/

bardocz
Itt van rövidebb, gagyin felvett változatban.
Magnum PI
Be tudná valaki linkelni megint azt a videót amin egy öltönyös faszi (valami mûsorvezetõ) egy atomboma robbanását imitálja. Nem tudom jobban leirni, de hátha valaki tudja mirõl beszélek. Köszi

Krinyo
Egyértelmû morzejel. Azt mondja dugni akar

Ulvar
Na ez aranyos és vicces is! 😊.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Aquir
ritmuskutya, dobgép, stb. 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

daeemoon

😄😄

Fantos
hagyd a francba inkább

Lacee
épp ezt akartam írni 😄

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Mindenhol vannak,tegnapig elkerültek.
De most végülis felajánlottam neki,hogy Lagzi Lajcsinak is szólok. <#miaz>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

dronkZero
Azon mi csodálkoznivaló van, hogy myvipen retardáltak vannak..? 😛

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

<#gonosz1>

w77d
csak dugni akar

Tegnap,myvip..

K. Béla:
"szia szólj már király l. norbinak mert soha nem írt még akkor mongyad neki hogy mindennap 17.40 kor vagyok gépnél jó eszt mongyad neki jó szia "

Válaszom rá:
"Esetleg bemutatkoznál,hogy ki a tököm vagy és elmagyaráznád,hogy miért én szóljak neki? "

Ma jött rá a válasz:
"mert õ ritkán van gépnél és te neked szóltam inkább te hát szólsz neki hogy írjon aszt is mongyad neki hogy 17.40 kor írjon jó mert akkor vagyok gépnél szia "

Soha a büdös életben nem láttam a tagot,fogalmam sincs,hogy ki ez a fogyatékos paraszt. Ötletem sincs,hogy most mi a tökömet akar xD

LestatVenom

hu hu hu huuuuuuuuu

Dzsini
úgy is jó, a lényeg, hogy nem termelnek pénzt, csak forgalmat 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

dronkZero
Kiindulási és végállapotot figyelve 20at ad el 30ért. Az, meg, hogy közben mit cserélgetnek, totálisan kurvamindegy.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Sickness
"Ezek a képek az Oliver Swanli játék verziójáról készültek. Itt láthatja mindednki, hogy milyen jó akar lenni az a játék."

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

tviktor91
Majdnem megkérdeztem h mit kell ezen nézni.

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

Dzsini
Hiányolom Szegedet a Balaton partjáról.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

RiCSi1234
Nem sokat tévedtek! 😄

GTA V (*.*)

Lacee
Fox News meg Egyiptom, mi? 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

HöfEE
Megnéztem az fb profilját, a képek brutálisak 😄 De ezt a gyerek full komlyan gondolja?? Nem szólt még neki senki? 😄

Alexease
3 Dimensional Real Digital Cinematic Dinamic Phisical Engine <#csodalk><#zavart2><#wow3>