Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aztaq

szar szinésznő
Caliph
a végén geci volt 😄ű

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

ximix
Csere
gif
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
wrong... van megoldas...

hepibordej "sgforum" reszitol ...
Utoljára szerkesztette: toza, 2019.03.01. 23:16:19
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Tikal
Némi különbség mégis van, pl törölheted magad Facebook-ról, Google-t se kötelező használni... míg szerencsétlen kínainak semmi lehetősége kihátrálni a megfigyelés alól.

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Alexease
"Off course, catholic." <#idiota>
BenedekFeco
Az elsőhöz. Ott van még a környéken Kissing és Petting is. Egy kicsit távolabb meg Wedding

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

ximix
"Bemutattam a falumat és letiltott a YT, miért?"<#hehe>
coub link

Suuuurprise
coub link

gif

Amikor a vadat nem sikerül puskavégre kapni
gif

Kicsit megszeppent a cica, de nagyon aranyos
gif

Honnan tudod, hogy jó fészket készítettél a tyúknak ?

https://www.youtube.com/watch?v=io5FxKMEihY

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Mr_no_NaMe
Erről én is sokat olvastam már. Érdekes ez az egész... a világot behálózták a facebookkal és egyéb közösségi oldalakkal, nemzetközileg uralják a közvéleményt pár ideológiával, Kína pedig nem szarozott nem köntörfalazott, hanem bekamerázta és bemikrofonozta az egész országot köntörfalazás nélkül és azt mondta, hogy akkor innentől ez lesz. Mondhatjuk, hogy mekkora diktatúra van ott és mennyire elfogultak és betegek, de ha jobban belegondolok nálunk, a "fejlett nyugaton" igazából ugyan ez a helyzet, csak elhitetik velünk, hogy igazából ez értünk van, és nekünk ez jó 😄 Furcsa világ lesz ez
tek...
SzirmosSzisza
A jövő mi?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Mr_no_NaMe
Már most ez van haver. Ez a sorozat tökéletesen bemutatja mennyire beteggé és élhetetlenné tesszük a saját világunkat 😄
mar alig varjuk mar...

ximix
Tartom egy coub linkel
és emelem egy coub-al link<#hehe>
szept 18...

Fura Alak
Na megkísérlem a lehetetlent.... <#vigyor5>

A segítségeteket szeretném kérni, egy dokumentum- és/vagy rövidfilmet keresek, amit maximum 2013 -ban láthattam. (Tehát nem későbbi.)
A budapesti Palatinus strandon és/vagy strandról szólt, és/vagy/illetve szerepelt benne egy német hölgy, akinek az édesanyja a strandon ismerte meg a hölgy magyar apját.
Utoljára szerkesztette: Fura Alak, 2019.02.28. 17:55:43

BenedekFeco

BenedekFeco

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

biomage
Ha jól érzi magát abban a ruhában, ki vagyok én hogy elítéljem 😄

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

pxxl

All hail the double x!

BenedekFeco

BenedekFeco

ibrik
Régen (az "átkosban"😉 is léteztek transzneműek...
Csak akkoriban úgy hívták őket, hogy "az NDK olimpiai női úszó és tornász válogatottja"... <#papakacsint>

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

BenedekFeco

BenedekFeco

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Caliph
.info helyett irj .ml -t és engedi linkelni

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

tigeroo
mert él benne egy őscica, aki ösztönösen tudta hogy: alvás, cserkészés, vadászat, kaja, tisztálkodás, alvás repeat repeatból áll az élet.

a házimacskák pedig a kutyákhoz képest csak félig háziasítottak, sokkal később kerültek az emberhez (nem akarok hülyeséget írni, de nem
2x ezer év mint a kutyáknál, hanem x ezer év) - Muszáj velük foglalkozni, játszani, mert az ingerszegény emberi környezetben csak gyűlik benne a feszkó, gyűlik, gyűlik és kirobban ilyen faszságokban. Erről ő mesélt jókat:

PLaci

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

aranyos
ximix
"
Uram! A késemért jöttem!

- Hol hagyta?

- Valami matrózban.

- Milyen kés volt?

- Acél. Keskeny penge, kissé hajlott. Nem látta?

- Várjunk... Csak lassan, kérem... Milyen volt a nyele?

- Kagyló.

- Hány részből?

- Egy darabból készült.

- Akkor nincs baj. Megvan a kés!

- Hol?

- A hátamban.

- Köszönöm...
"

link

A szereplőválogatáson megfelelt volna, elég jól hozta a figurát😊
Utoljára szerkesztette: ximix, 2019.02.27. 02:16:44
Tetsuo
Hát igen. Többek között ezért nincs Facebookom. (A kuruc már nem olyan durva, mint régen volt.)

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Bokafix2
Vagy mert csak szimplán köcsögök.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

sonic syndicate
Úgy tudom, hogy azért, mert unatkoznak, legalábbis nem játszanak/foglalkoznak velük eleget; olvastam olyat, hogy aki sokat játszott a macskájával, annál nem vert le semmit a polcról, asztalról, stb.

RelakS
Uhh, a fickónak elég durva szúró fájdalma lehetett...

<#banplz>

Legjobbab: facebook-on privát üzenetben át akartam küldeni haveroknak, és nem engedi, merthogy a kuruc.info az a facebook irányelveibe ütközik <#wilting>
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2019.02.26. 22:23:56

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE