Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki továbbra is viccesnek tartja ezeket, annak írtam EGY ILYET, csak nyomkodni kell az F5-öt és az egész napos kacagás biztosítva van.
Bevállalósaknak pedig ITT VAN az összes egyben. Vigyzat, túltöltõdést okozhat!
És akkor cserébe a topikba elég lesz belõlük, jó...? ;-)
Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?
Mail to: [email protected]
#247329: inkább gyûjteném egy nagyobb adagra 😄
Milyen tálat? Mondom hozz egy sört te állat!!!
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
hány ilyen szart láttam már... 😞
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
A 3. része a mondatnak milyen giaz😄
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
http://www.tenke.hu
Na szóval, nektek mi jött ki?
╯°□°)╯︵ ┻━┻
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!