Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
practitioner of the forbidden arts of death
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
szerintem

u dont have to listen anybody else but me
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
http://gaborszantai.co.uk/

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Mi a f*szt képzeltek????
Másrészrõl pedig miféle világ az, ahol a bully vékony kis pöcs, és kb. 30 kilóval könnyebb és ugyanennyi centivel alacsonyabb?
Nem brúszlí vagy, édesfiam.
Mindegy, EPIC, fõleg ez a verzió.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
csak erõs idegzetûeknek.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
/sokszor kérdeztem már de ha center . majd kép beszúrás és a center nincs lezárva. akkor miért lesz az aláírásom spoiler-ben?! 😄 anomáliák ezsgén azok vannak.
u dont have to listen anybody else but me