378948
Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás
- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.
1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.
SG.hu Discord (2021.10.11)
-
#368778 hogy fog örülni, aki kapja:
-
#368777 miért nem tudod a nemét? -
#368776 Nem egy vonattal közlekedett. Az egyiken volt első osztályú helye. A magyar minta semmiben nem jó példa... konkrétan mindenért szégyenkezhetünk, szinte minden téren. -
#368775 Legyen már egyben, hogy mindenki megértse:
"Our train from Basel was taken out of traffic. So we sat on the floor on 2 different trains. After Göttingen I got a seat.This is no problem of course and I never said it was. Overcrowded trains is a great sign because it means the demand for train travel is high!"
Tehát nem, továbbra sem kamu és tényleg sokan voltak a vonaton és igen utazott első osztályon is, meg ült is a vonat padlóján, mert sokan voltak.
Ma december 18.-a van. Elvileg tél. 15 fokot láttam hazafelé az autó hőmérsékletmérőjén. Az egyik nagyközségen áthajtva rövidgatyás, pólós kis srácokat láttam a focipályán focizni. Lehet piszkálni az év leghitelesebb emberét, csak nem érdemes... -
toza #368774
-
#368773 Meg ugye reméljük, az egy mekis doboz, ahol ugye tilos enni egy környezet védő műkamu "hiteles" ufónak. Mivel nem akarom megsérteni, hiszen nem tudom, hogyan is kellene szólítani egy embert, akinek a franc tudja a genderét. Legyen minden 30 év alatti ufó, oszt jóvan. -
Micsu #368772 hát igen, a világ 90%ában roszabb a vasút mint a németeknél :) -
toza #368771 mi itt a baj? ul... -
#368770 mert lehet csak arra a szakaszra volt jegye első osztályra? Amugy meg sima jegye volt, vagy nem is volt első osztály ahol a kép készült. -
#368769 jaj már... -
#368768 Akkor mit mondana egy magyar vonaton , ha ilyen egy német túlzsúfolt vonat, ahol úgy tud készíteni egy képet a csomagjaival, hogy senki más nincs rajta a képen és a csomagjai is elférnek mellette. Meg persze a segédje is, mivel nem szelfit csinált és maga egyedül nem is tudná a csomagjait elvinni.
Amúgy meg , ha első osztályos jegye volt, akkor ahhoz gondolom jár hely jegy , mi az hogy nem tudott leülni a helyére csak az utolsó két órába?
A vasutnak a válasza is már csak egy kozmetikázás volt, mert nem úgy sült el a dolog ahogy tervezték , mert vissza nyalt a fagyi -
#368767 hányszor vonatoztam igy egyetemre,meg vissza a kisvárosomba... :D -
Micsu #368766 sehonnan, pont ezaz, hatásvadász mint az egész piár ami körülöttte van
pl ez a válasz a német vasútnak ez utána a post után, Tinman ezt kihagyta
"This is no problem of course and I never said it was. Overcrowded trains is a great sign because it means the demand for train travel is high!"
lol :D
Utoljára szerkesztette: Micsu, 2019.12.18. 15:16:44 -
#368765 Honnan tudod hogy mind az övé? ...
Utoljára szerkesztette: Tikal, 2019.12.18. 15:10:02 -
Micsu #368764 már ez kép is baromi hiteles, ahogy 3 olyan csomaggal ül egyedül egy vonaton ami nagyobb mint ő és akkor még ott a többi is :D -
#368763 Göttingentől tudott leülni a helyére, az utazása utolsó két órájára, mielőtt Hamburgban átszállt egy másik vonatra, hogy folytassa útját hazafelé. Szóval, nem tudott végig 1. osztályon utazni, a kép nem kamu.
(Tök felesleges támadni, jelenleg a leghitelesebb ismert ember.) -
#368762 -
#368761 Gondolod akinek ilyen autója van, foglalkozik vele mennyi az üzemanyag ? :) Az autót meg be kell járatni kicsit minden nap, különben nem tudná másoknak mutogatni XD -
#368760 kiszállítania valaki mással, mondjuk az árussal :D -
#368759 És akkor mit kellett volna csinálnia? Ment volna érte gyalog? :) -
#368758 -
#368757 ez csak egy infiniti g35 egy body kittel -
Zsoltee_a_bator #368756 De hulyen nez ki, mikor a benzines kannat diszited fel otthon :) -
#368755 ez most komoly? :D az a fa olcsóbb volt mint az üzemanyag amivel haza vitte :D -
#368754 -
#368753 -
#368752 Fog meg a söröm
és a
Van az a pénz
gifSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#368751 -
#368750 -
#368749 Rénláma vagy lámaszarvas vagy . . .
gifSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#368748 -
#368747 -
#368746 -
#368745 -
#368744 -
toza #368743 meg naponta 3x nezel bansztetment es ha szolsz a gyanus traszakciorol ,
bank vissza adja 2-3 nap alatt a penzedet..
es meg szepnuj kartyat is kapsz ami tovabb lesz ervenyes... -
#368742 Mikor valakinek sok felesleges pénze és ideje van....
-
Zsoltee_a_bator #368741 Ennek nincs sokkal tobb ertelme, mint orulni, hogy meg nem csapott beletek villam. Azt is tul lehet parazni, de teljesen ignoralni sem biztos, hogy esszeru.
Technikai szempontbol nem lehetetlen, kb 80 centirol tavolsagbol prezentalhatoan el lehet intezni megfelelo hardverrel - egy modositott mobil eleg. A kello kiszolgaltatottsaghoz fizetesi pontkornyeken celszeru elrejtenie a tolvajnak. -
#368740 Pont akartam írni, hogy mekkora baromság, mert én egy egy ezer éves ócska pénztárcában tartom a kártyámat és már számtalanszor próbáltam úgy fizetni, hogy nem veszem ki a kártyát, csak simán rárakom a leolvasóra a tárcát, de úgy nem sikerült soha leolvasni. Mindig ki kellett venni végül a kártyát.
De látom az index videó is engem igazol. -
#368739 Őszintén szólva engem nem érdekel ha lemásolják a metrón a belépőkártyámat, a cég felelőssége hogy milyen elavult módszerekkel enged be az épületbe, vagy akkor vegyen nekem ilyen tokot, tárcát és akkor abban hordom :)