Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
a szerzõ kommentje: "Nagyon kevés az idõm, de akkor is muszáj megtalálni azt a pár percet, amikor a tarack-kurvaanyját a ravatalon seggbe aösszes zenélõ géptelefonközpontot egy kigyúrt négerrel, és ennyi. Kösz."
<#idiota>#idiota>
Per Aspera Ad Inferi.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Egy bulin megkérdeznek egy, talán polgármestert valamirõl, aki teljesen érthetetlenül elkezd hadoválni. :-) Nagydarab csóka emlékeim szerint.
Ismerõs valakinek?
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
-\"Apa, szerinted Buksi vissza fog még jönni?\" -\"Hát fiam, szerintem igen, nagyon nem bírja a gyomrom...\"

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
www.smart-bus.hu
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
"Tárgy: Erkölcsrendészeti kihágás
Ügyintézõ: Mohóné Erzsébet
Ikt.sz:174034-4762
Értesítem a T. címzettet, hogy a Bp. XIII. kerületi Városi Rendõrkapitányság Erkölcsrendészeti Osztálya tájékoztatott, miszerint az Ön magánélete mind a társadalom, mind családja szempontjából kifogásolt. Az idegen, rossz hírû nõkkel való kapcsolatai veszélyeztetik a családi békét, és ezen keresztül a társadalom erkölcsi színvonalát.
Éppen ezért a BTK. 6485. paragrafus 3. bekezdése 2. szakaszára való hivatkozással az Ön
IVARTALANÍTÁSÁT
rendelem el.
Felszólítom, hogy folyó hó 20-án délelõtt 10 órakor a Délpesti Kórház Makktalanítási Fõosztályán jelenjen meg Dr. Golyóirtó Ákos fõorvosnál, aki a mûtétet ezer azaz 1.000,-- FT ellenében azonnal elvégzi. Felhívom szíves figyelmét, hogy a mûtét elõtt szíveskedjen kamillateában megfürödni, az esetleges balesetek elkerülése végett. Ennek elmulasztása leírhatatlan következményekkel járhat. PL: mellévágás, azaz a szóban forgó alkatrész véletlenszerû, de jogilag engedélyezett eltávolítása.
Mint kedvezményt nyújtunk Önnek, hogy a procedúra után az eltávolított alkatrészeket a helyszínen rántottának elfogyaszthatja, illetve gazdasági áron /azaz 4.70 ft ellenében/ dohányzacskónak elviheti.
Jelen határozat jogerõs, fellebbezésnek nincs helye!
DR. Voltkan Ödön igazgató"
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

"One unbreakable shield against the coming darkness, One last blade, forged in defiance of fate. Let them be my legacy to the galaxy I conquered, and my final gift to the species I failed."
http://bexter.hu Szép Fényeket!

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!