Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HTS s3rg1nh00
lol olyat bekombóztam hogy kirepült felfelé a pályáról😄D

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

tviktor91
2985m

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

LeWyTy

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Looooser
jó lenne egy ilyen placc pestre vagy keszire

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

CattiBrie
Végre csajszit is látni! \o/

😊)

[/spam]™

FalseHeLL
Ha a tendencia megmarad akkor azokat lassan kiszorítja a társadalom, ha az oktatás nem kapcsolódik be, akkor tényleg nehéz lesz kérdés mit akarnak a fejesek.

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

FalseHeLL

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

Fec papa
Lehetséges hogy ilyen legyen a jövõ, de mindig lesznek olyanok akikbõl hiányozni fog ez az együttérzés, egy ilyet nagyon nehéz lesz megvalósítani, és ebbe az oktatásnak is bele kéne kapcsolódnia erõsen.

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

FalseHeLL
Inkább okosodjatok:

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Roger6
Mac powa! XD

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

<#fejvakaras> (hide all/show desktop)

http://gaborszantai.co.uk/

Fec papa

FalseHeLL

N1ggA

Spread De Love!

Koszi, de ez az egyik dolog, ami miatt az egyeni sportokat jobban szeretem: nem szeretem, ha tapogatnak es en sem akarok mas ferfit tapogani, szamomra ezekben a sportokban kicsit tobb a melegseg, mint amire szuksegem van😄DD

Fec papa
Persze mindennek... 😄 Csak hozzátettem még azt a 2 posztot ahol elég sokat kapnak.

Roger6
Okés, kösz hogy benéztél, ne gyere máskor. Kis harmatlelkû. <#eplus2>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Bobber
ÕÕÕ aszem eltévesztettem a topikot. Én a humoros aranyost akartam olvasni de úgylátom ez itt sport topik lett😞

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

Roger6
Coach-nak is mehet, nem?

Fec papa
Gyere el egy edzésre beállittunk offense vagy defense falba, meglátjuk mit változik a véleményed, esetleg jöhetsz futónak is vagy linebackernek. 😉

miilann04
bs

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Alapvetoen mindketto egy komoly taktikai jatek, csak kellett bele latvanyos elem is.
Szvsz amugy egyik sportban, egyik pozicioban sem kapnak a jatekosok annyit, mint egy kezilabda beallos.

Shep
Egyébként szerintem ezek az "erõszakról szóló" sportok sokkal inkább az ellenfél tiszteletérõl és a sportszerûségrõl szólnak (kivételek persze itt is vannak), mint pl. a foci. Nálam a lóverseny zsokék azok akik minden tiszteletet megérdemelnek. Ott is nagy a rivalizálás de a futamok végén odamennek a másikhoz gratulálnak, nagyobb versenyeknél pedig szinte ugyanúgy örülnek a másik gyõzelmének, mintha õk nyertek volna.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát persze, mikor egymás alá rúgnak, meg a kézis csajok úgy földbe verik a másikat, hogy öröm nézni. Tényleg nem az erõszakról szól 😄

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

bardocz
Akik ezekre a sportokra, meg a jégkorongra, küzdõsportokra azt mondják, hogy az erõszakról szól, azoknak tipikusan semmi fogalmuk nincsen az egészrõl. De ezt persze soha sem látják be.
w77d
igaz én csak pár közvetítést láttam de nem láttam meg a szépségét. Focinál rajongok a gyönyörû gólokért, a szép cselekért, kosárban a fasza zsákolásokért de szépek a jól kimért 3 pontosak is, kéziben gyönyörû megmozdulásokat lehet kivitelezni támadásnál és mind a sportszerûség határain belül van, nem az erõszakról szól, hanem a sportról...

Szép az, ha tudod mit kell nézni.
Shep
Még, jó hogy egyik sem a "verekedésrõl" szól. Látszik ,hogy nem sokat tudsz egyik sportágról sem.

w77d
nfl vagy rugby egyremegy mindkettõ szar nézõ szempontból. Nem szép játék. Persze kemények meg minden, de nem szép sport... ha valaki harcolni vagy verekedni akar annak is megvan a módja csak más helyeken...

tototto
szerintem meg ne hasonlítsuk össze a forma1et a rallyvel

Magnum PI
Most nem értem miért kell ehez tudomány. Mindkét sportban benga nagy állatok rohennak egymásba frontálisan. Ugyanaz a G erõ éri õket, viszont az egyikben van védõszerelés a másikban meg nincs. Egyértelmû, hogy rugby jobban igénybe veszi a testet mert ott nem csak a mozgási energiáról van szó hanem koppannak a csontok is meg szakad a bõr ha kell. Én nem értem ezen mit lehet vitatkozni. Mi mindekét sportban belehalnánk, de igenis a rugby keményebb

Frosty01
mint laikus, szeirntem a kettõ ugyanaz , csak az elõbbiben vigyáznak nehogy beliluljon a poci <#idiota>

practitioner of the forbidden arts of death

bardocz
Pont erre gondoltam😊 És a focisnál még egy picit adjatok hozzá, mert ott a bábu nem mozgott, futó emberbe csapódásnál még nagyobb erõ lép fel, mivel annak is elillan a mozgási energiája.
Nekunk szolonk van, igy en csak kapalni es permetezogeppel a hatamon szaladgalni tudtam a szolohegyen... retunk sose volt😊

Krinyo
de az nem menõ, mert abban nincs óvodás agresszió

Bobber
ott a pont😊)

Nem vagyok magamnál. Kérem, hagyjon üzenetet.

pointer4
Szerintem ennél ezerszer keményebb egész nap kaszálni a földeken, egyik se bírná délig se.
vmi nem oke a beszurt videokkal ma nalam...

Krinyo

LasDen
akkor már:

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Akkor legyen egy kis sport is: link link2

Jók a kommentek: "Scienfitic? Not even the same test. This video is pathetic. A pro vs amateurs too. Bahaha. this was made by an american."

Kommentek alatta😄DD
Amerikai video, amerikainak...

Szerencsetlen usakos kislanyok egy dublini kocsmai bunyot nem elnenek tul, ahol egy rendes rugbys minden nap edz...

ROCKnROLLA
+1

bla bla bla

OCN
Szerintem egyiksem rosszabb a másiknál.Mind a rogby mind az nfl kemény sport.Azok meg akik ilyen kijelentéseket tesznek mint.... azok meg nem értenek a sporthoz.Ilyen erõvel a NHL-t is hasonlíthattad volna a rogbyhez...

bardocz
Háromszor akkorát ütköznek mint a rögbisek. Nem keresem meg a tv mûsort, ahol összehasonlították a két sportot "tudományosan".
artschi
nálam jó.

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!