Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
ne legyetek már ilyen nyúlfarokszõr gyámoltalan picsogós emóboyok basszátok meg :|
dronkZero te meg kiütéssel legyõzted a hsz-em XD
practitioner of the forbidden arts of death
Gimiben rengeteg poént találtunk ki, és némelyiken tényleg sírva röhögtünk.(Kellemes, jó sírás természetesen, nem a szomortól)
Úgyhogy ha egy mód van rá, akkor a C&H Depressing Comicjai miatt ne tiltsátok ki innen a fekete humort. Gondolj arra hogy te ezen nem nevetsz, de valószínûleg mások máshol nagyon élvezik.
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
ha jól eltalálod, olyan mintha gif lenne
practitioner of the forbidden arts of death

pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

Supercalifragilisticexpialidocious
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!