Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

N o N a m e
Még ropogós fail csomag 😊
daeemoon

Én személy szerint a végén befostam... 😄

Froopy

A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?

FalseHeLL

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

FalseHeLL

Kapsz mokúst is Kata. 😊

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

FalseHeLL

rhazid

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

FalseHeLL

Kata
az a fej 😄

[/cserf][/fülünyúl]

Kata
elkényeztettek 😊

[/cserf][/fülünyúl]

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

http://gaborszantai.co.uk/

Kata
vótmá! Ezért engesztelésül kérek egy cuki nyufis képet. 😛

[/cserf][/fülünyúl]

FalseHeLL

Lazarus
Hegi90
kurvanagy ez a pali 😄DDD

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

clio1616v

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Looooser
megoldás? vegyünk nekik egy szép szigetet valahol az atlantin küldjük oda õket(persze csak azokat amelyek lealacsonyítják a népet a normálisak maradhatnak) kapjanak egy atom reaktort(lehet kínai utángyártott is) aztán hagy éljenek 😉

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

w77d
mert minden kormány nyalja a seggüket, sokat ér a szavazatuk mivel sokan vannak...

clio1616v
esküggy

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Soha nem értettem, hogy miért van az, hogy az adófizetõknek csak kötelezettségük van, de joguk az nincs (csak papíron, demokrácia szellemének megõrzése végett), az adófizetõk pénzébõl élõ"skõdõknek" meg joguk van mindenhez. <#rinya>
Count Adyn
lehuznam rajta a kártyámat😄D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Kovács legény
a trigó + makkos cipõ is egyenruhának számít?

www.czekoart.hu

Sippie
<#zavart1>
Falkon
Mekkora parasztság. Hagy féljenek!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

edios
törvény az egyenruhás bûnözés ellen
"A büntetõ törvénykönyv szigorítására készül a kormány - jelentette be a miniszterelnök szóvivõje. Három évig terjedõ börtönnel lennének sújthatóak, akik valamilyen közösségben félelmet keltõ akciókat szerveznek."

én, és az egyik ismerõsöm által alkotott közösség mindig fél a napi 20-szori jegy/bérletfelmutatás akciótól tömegközlekedésen.

ezenkívül sajnos úgy néz ki, hogy feloszlatják a magyar rendõrséget és katonaságot, mert az egyenruhával és akcióikkal egy réteget mindig megfélelmítenek 😞

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Daell Drow
LOL<#taps><#taps><#idiota>
<#taps><#taps><#taps>

OFF
Nem tudom, hogy az autosok mit szolnanak, ha lovas szekerek, lovak, gyalogosok, visszemennenek azokra az utakra, amit szazegynehany eve meg ok hasznaltak.
Jo lenne, ha meghuznak magukat az autosok es maradnanak az autopalyakon - maximum az az ovek a te felfogasod szerint.
ON

Looooser
S_A_S😄_ASDA_

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

w77d
jah éppen most veszi le a pénzt a számládról XXXD

Sippie
fincsi kerek segg<#awink>
maffioso
nem trollkodtom, pártofogltam

\"If in doubt, flat out!\"

Fresh Duke
Unsuccessful troll...

A heavy cost. I pay it gladly.

maffioso
+1

\"If in doubt, flat out!\"

DMZ
No adblock, fail <#idiota>

RatBaG
nosztalgia...

Per Aspera Ad Inferi.

nan76

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is