Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
(Nem, nem annak a gyereknek vagyok a másik regje, mielõtt elkezdenél picsogni rajta)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
OFF
Bocs,hogy csak most reagálok ,de 800km.-es vezetés után csak most vagyok net közelben.
Aha.Szóval szerinted az internet csak a Reddit-bõl áll.El sem tudod képzelni,hogy egy kép akár más oldalon is megtalálható,mi?
Csak hogy megnyugodj,pl. a ma belinkelt képek közül egyik sem onnan van.
Konkrétan erre reagáltál.
Tényleg én kérek elnézést,hogy hónapok óta "Kikúrmód idegesítelek" a beszúrkált képekkel.Ígérem,ha még egy páran kifejezik nemtetszésüket,abbahagyom.
Ne fáradj azzal,hogy válaszolsz!Részemrõl ennyi.
Maradok Tisztelettel
Benedek Ferenc
ON
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
<#vigyor>#vigyor>
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
fluffy
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
jó,mert egyszerre humoros,meg...egy kicsit aranyos is<#integet2>#integet2>
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
csak nekem Beatles hajam volt...<#vigyor5>#vigyor5>
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
(amúgy ez egy "jó értelemben" történõ kurvaanyázás volt, ha nem esett volna le valakinek 😄)
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Ne nyissunk errõl vitát, elég ha én jobban tudom milyen a rally színvonal Amerikában, és lásd hogy szerepel a WRCben immár 2. éve.
És valóban a nézõk szórakoztatására való személy, nem rally versenyzõ. Felveszi az ügyes mutatványait, ahogy bazi nagyot ugrat stb...ehhez ért. De nem rally versenyzõ, és ne menjünk bele felesleges vitába. Amerikában nincs értékelhetõ rally versenyzés, ahol olyanok az ellenfeleid, mint Dave Mirra, vagy Travis Pastrana (egyik BMX isten, másik motokrossz).
OFF vége...
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Ken Block az amerikai rally bajnokságban (Rally America) indul, immáron 6. éve... Bajnok még nem volt, de összesített 2. már 2x is. Ennyit errõl... kaszkadõr. Az.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
http://gaborszantai.co.uk/
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
A többiek legalább próbálnak eredetik lenni, te viszont teszel az egészre. Fejezd már ezt be.