Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mikor még kicsi voltam,volt egy németjuhászunk,az is védett engem. Anyám öltöztetett,vagy valami,az ugatott,meg morgott,de soha nem ment neki.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
mennyi mindent láthatott....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
\"fingjál bele a rencerbe\"
Nyugi tudom arra gondolsz, hogyha nyakon öntenek 20 liter vízzel....
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
(gratulálok a videót felcímkézõknek)
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.