Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Ja és PEACE hogy mindenki örüljön
[/cserf][/fülünyúl]
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Vigyázzatok a leírásba ne kerüljön bele hogy "Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj", mert akkor nem lehet sírni ha valakinek más az ízlése mint nektek.
Ha olyan gyors lennél, amilyen hülye, megdöntenéd a relativitáselméletet Én nem vagyok tökéletes. Én maga vagyok a TÖKÉLET!!!
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Mi a francért kell ezeket az ótvar képeket nyomatni?
És mást már nem is látni itt a topikban mint ezeket.
Szerintem nyitok egy másik Humoros topikot, aztán az rendesen lesz szûrve, ide meg nyomhatja tovább a hulladékot aki akarja...
[/cserf][/fülünyúl]
http://facebook.com/musicleander

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

A tegnapi caturday fever úgy is elmaradt.
A heavy cost. I pay it gladly.
bannt az összesnek, MOST! ebbõl kurva nagy flém lesz még itt párszor
vagy inkább kérdezzek? jöhetnek a batmanes és "ariak" képek?^^
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Fasz-ék...
HÁ-HÁ-HÁ (Not)
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Ha olyan gyors lennél, amilyen hülye, megdöntenéd a relativitáselméletet Én nem vagyok tökéletes. Én maga vagyok a TÖKÉLET!!!
Az az igazság, amit elhiszel.
A heavy cost. I pay it gladly.