Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

theone91
LoL ez az új topikalkotmány. Ilyen belekötõs privilégiumot kinél lehet igényelni? 😄D

http://gaborszantai.co.uk/

[NST]Cifu
Az én angyali türelmem mindenesetre eléggé a végét járja. Ahogy már páran belátták, ezek a szabályok, kész, pont.

Vagy megszoksz vagy megszöksz.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Attila8805

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Frosty01
oszd már ki a pontokat és legyen már kuss végre. képeket nézni járok ide nem az üres pofázást hallgatni

practitioner of the forbidden arts of death

Hagyjátok már figyelmen kívül õket, csak jön a spam és nem vicces 😞

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Attila8805

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Sir Quno Jedi
Ez kéretlen jogvédés, kibickedés stb., amiért megen ban járhat. Érted? NEM a te feladatod, hogy mérlegeld, kinek mi jár (sem megítélni, elítélni, megszakérteni). A mi dolgunk rendet tartani és bár meglehetõsen türelmesek vagyunk (néha már-már angyali türelemrõl téve tanúságot), de meg kell tennünk, amit megkíván a helyzet.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ScarY MAN
iJen azs ezsgéj <#gonosz1><#nezze>

...

Sippie
szerintem meg az a szánalmas ha valaki interneten keresztül nyalja egy csaj seggét 😊
P3t31337
Én kérdeztem elsõnek, de nem trollkodásból, hanem mert tényleg érdekelt, hogy ki õ itt. A napokban én annyit láttam belõle, hogy lekurvaanyázta a fél fórumot, aztán megsértõdött. Ezért kérdeztem. Nem gondoltam, hogy elkezdtek rajta vitatkozni.

HöfEE
Csak hozzá tenném, hogy innen indult: #259786
Szóval oda is mehet egy kis bünti.

matyi0323
Nem vitatkozom.
Csak szerintem a moderátoroknak nem kellene különbséget tenni 1-es, és 2-es emberek között. ( nem célzásnak szánom, általánosítok )
Ugyan akkora flémért, trollkodásért járjon egyformán ugyan akkora "büntetés", bárki is követte el, legyen itt 5 hónapja vagy 5 éve.
Csak ez a különbségtevés nagyon sokatokban megvan.
( Röviden: vannak a seggnyalók, akik bármit csinálhatnak következmények nélkül, és van a másik véglet, aki teszem azt egy batmanes képért bant kap. )

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

<#gonosz2>

Sir Quno Jedi
Nézd, bár le lett írva, hogy aki Katába beleköt azt banoljuk, te mégis elkezded feszegetni, hogy ki õ, meg miért kivételezünk vele, meg nem is szép lány, meg balblabla. HA EZ nem trollkodás, akkor mi a túró?!?!? Ez kész!

Ha valaki nem nyughat, minden áron széllel szemben akar pisilni és nyugtalanságot kelteni az amúgy is feszült közösségben, az bezony nem forradalmár, hiába próbál abban a szerepben tetszelegni, hanem csupán egy kicsinyke, ártó troll.

Aki pedig egy NÕ kinézetébe köt bele (ráadásul igaztalanul), más fogódzót nem találva, az még ûberszánalmas is szvsz.

Elõre szólok, ha nagyon kötekedsz, akkor MA rajtad fogunk elsõként példát statuálni, bár erõs a mezõny!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sippie
Láki bicsíz
😊 erre sem kell válaszoljak, aki ismer tudja mennyire van igazad.
Attila8805

Ha szerinted a troll ezt jelenti, akkor neked az internet meg egy nagyon uj vilag: csodakkal es meglepetesekkel teli...

Random work
Akibe beleköt az kapja a bannt ez egyértelmû! 😄

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Sir Quno Jedi
Namost ezen a hídon már évekkel ezelõtt átmentünk és nem nyitunk minden héten újabb vitát, mert beesik egy értetlenke újreg. Aki nem ismeri Katát (pláne nem régrõl), az ne ugasson be neki és máris nyugi lesz. Értsd. az én csillagomba is bele szoktak kötni, de már nem izgat, mert sok-sok éves dolgokhoz kb. vajmi kevés közük van. Okos ember meghúzza magát és figyel, együttmûködik, alkalmazkodik, igyekszik hasznos lenni, nem keres konfliktushelyzetekt ott, ahol még nincsenek is.

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Hát nem véletlen õ a Rendszer hangja, de az ilyen részletek ha elkerülik a figyelmed... 😊 vergõdj.

A troll kb ezt jelenti, az aki ellent mond a rendszer hangjának, igen, ez így van.
Sippie
troll az akinek más a véleménye mint neked? 😄
Gratulálok 😄
erre már nincs mit írni, a szabály le van fektetve, tovább egyék egymást, hozok popkornt és végig nézem 😊 jó szórakozás lesz ezt a vergõdést a részükrõl végignézni 😄
Fresh Duke
Hát nem hiszem el, megint a rohadt flame megy.

Véleményem a szabályokról: Ez van, ezt kell szeretni.
A modik se magyarázkodjanak, mert felesleges. Ha valakinek nem tetszik, akkor a mi kellene az sg-nek topikban sírjon. Köszönöm.

A heavy cost. I pay it gladly.

Random work
Õ olyan mint egy pohár ami folyamatosan töltõdik az évek során és most már nagyon tele van. Az apróbb rezdülésekre is kiborulhat... 😊

Hiába öregszünk mindannyian én is egyre kevésbé vagyok toleráns. 😞

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Sippie
magyarul sok itt a kanos kocka, akinek nem jutott nõ az életében 😄 rendben 😄
Sir Quno Jedi
Nem kell etetni a trollokat, megint csak kötekedni próbálnak. Nem értik, hogy nem Kata kinézetérõl van szó. HA más itteni lányfórumozóval tennék ugyanezt, akkor is lesújtanánk rájuk. EZt nem veszi be az agyacskájuk. Csak valahogy mindig Katába sikerül belekötniük, amiben nyilván õ is partner, de mivel nem õ a "rosszfiú" így nem tudunk mit tenni vele. Meg a legszebb, hogy még a szülinapján is basztatják, ami már durva (a privikrõl nem is szólva).

matyi0323
Értem, hogy a "régiek fölényt élveznek", de nem kell félteni õt sem, ugyanúgy torolkdott, anyázott stb, mint az "újoncok".
Azért mert nõ nem kell kivételt tenni.
Próbáljon meg alkalmazkodni a közösséghez, ahogy Te is írtad, se ne gondolja azt, hogy õ szívathat mindenkit, de ha neki egyszer visszaszólnak ( vicces, vagy bármilyen hangnemben ), akkor az egész SG térde borul elõtte és nyalja a seggét.

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Akkor a temat lezarhatjuk, vagy nyitsz egy "Kata jo csaj-e?" topicot es lerendezed magad kozott a kerdest, de akar sms-ben is elkuldheted sajat szamodra.

Es ez valojaban IRL helyzetekre is ervenyes😊

VRSDM
a puli odaszarhat a park szélére
te nem szarhatsz oda
...
akkor máris a kutya akarsz lenni?! 😄

---

Katába nem kötünk bele. (ahogy másba sem)

u dont have to listen anybody else but me

Sippie
majd biztos feltöltögetem ide ex-csajok képeit. Hülye vagy te.
A szépség nem objektív, szóval nem bizonyítható. De amíg, azért hogy képét itt ott felhasználják azért van aki fizet, addig ezt bizonyítéknak tekintem. Te meg a szubjektív véleményed alapján veheted ezt is annak aminek akarod. És csak remélni tudom hogy ezt a hozzászólásomat nem fogja senki annak venni alapul hogy ezzel beszóljon valakinek is. Ha mégis akkor én is feladom az értelmes kommunikáció reményeit, és elküldök mindenkit melegebb vidékre 😊 Üdv. 😄
Sir Quno Jedi
Mint ahogy a focicspaatban sem a régi megbízható csúcsjátékost áldozzák be a kispadon ülõ zöldfülû újoncokért, így itt sem Katát fogjuk kibanolni a sok multi/újregért, akik már létükkel is a szabályokat szegik éppen. Gondolom világos. Szemrebbenés nélkül banolok 110+++ köpködõ, agyhalott új/kamureget, MIELÕTT egyáltalán megofontolnám, hogy Katát banoljuk. Ez így korrekt, minden közösségben így mûködnek a dolgok.

Aki újoncként idepofátlankodnik és beleköt az oszlopos tagokba, az ne lepõdjön meg ha a saját taknyával törli fel a földet. Szvsz. aki ezt nem érti, az NE menjen közösségbe, de a környékére sem, mert szarul fogja magát érezni (és mások is tõle).

Lazarus
<#vigyor3>
Muatsd meg a csajod vagy aki szamodra elerheto es ossze is johetne es akkor eldontom, hogy hozza kepest jo csaj-e.

(Amugy nem az en tipusom Kata, de hazudnek, ha nem tartanam szepnek, csinosnak)

Sippie
Nem olyan nehéz más jelzõt találni, de mind1. Még a végén ban-t kapok, csak majd kiváncsi leszek akkor mi lesz ha õ köt bele olyanba amikor valaki esetleg nõi nemmel viccelõdõ képet tesz be (ahogy szokott is folyamatosan)
😄D

Sippie
hm... szóval mégegyszer: bizonyíték? 😄
Attila8805
+1

google a barátod, ha bejön a típus/stílus amit képvisel akkor nehéz rá más jelzõt írni. :-)

Ettõl függetlenül nekem is felszaladt a szemöldököm, hogy a bannerban nevesítve lett. Mert tény páran furcsán fejezik ki a rajongásukat irányában, de azért õt sem kell félteni, ha éppen rossz napja van. Na, de majd meglátjuk mi sül ki belõle.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

lol......

[NST]Cifu
1.: Vannak páran, akik nem fogják fel, hogy a fórum alapvetõen nem arra (kellene) szolgáljon, hogy egymást ekézhessék az emberek. Lehet normálisan kommunikálni, a másikba való belekötés nélkül. Ahogy visszaolvastam, itt a probléma az volt, hogy páran nekiálltak jól flémelni, és ebbe Katát is belekeverték. Kata nem szívbajos, ezt már tudjuk róla, de amúgy érdekes módon amíg normális hangnemben folyik a téma, addig mindenkivel jól elvan, az SG része, és nem kellene az értékes embereket feláldozni a flémerboyok miatt.
Tekintsék a flémerboyok kihívásnak, hogy nem kötekedünk senkivel, még Katával sem. Aki ezt nem képes megérteni repül.

2.: Amennyiben a fenti válasz nem kielégítõ, akkor röviden és tömören azért, mert a modik ezt mondták. Pont.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Lazarus
Sippie
jócsaj? Bizonyíték?
julius666
Kata jó csaj és a javarészt fütykösös fórumkockák nyalnak neki valami nagyon mély tudatalatti ösztöntõ vezérelve, te meg egy újreg kan vagy aki senkit sem érdekel, ennyi. Amíg a nem nõk lapja fórumokon ilyen alacsony a nõstényarány ez mindig is így lesz, nincs ebben semmi meglepõ.

Mondjuk ettõl függetlenül nem kellett volna direktbe beszólogatni neki, egyértelmûen flamekeltés céljából. Persze ez visszafele is igaz, neki sem kellett volna egyértelmû trollokra reagálnia, pláne nem így.

Ha olyan gyors lennél, amilyen hülye, megdöntenéd a relativitáselméletet Én nem vagyok tökéletes. Én maga vagyok a TÖKÉLET!!!

Nem az én dolgom elmagyarázni, fõleg hogy erõs kételyeim vannak azzal kapcsolatban hogy nem érted. Csak flame keltés még most is a cél, sajnos.
ScarY MAN
+1

...