Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nyílt törések száma?
Tetsuo

Gloucestershire sajtgurító fesztivál:

Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2019.08.18. 23:59:29

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Tetsuo

Legalább 100 ember megsérült az indiai kődobáló fesztiválon.

Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2019.08.19. 00:00:05

Tetsuo
Aránylag sok olyan terület van az Egyesült Államokban, hogy senki nem nézi, mit dobsz a kukába sőt, mire odaérsz, valószínűleg már elvették tőled.

CSOCSO
"göztudodt"

gurva ikazad van kazsikam
CSOCSO
<#taps>
CSOCSO
A masik baj az egesz lovoldozos dologgal, hogy mindenki a tomegesen lelott 100-200 ember halalaval foglalkozik es sokan emiatt tepik a hajukat, hogy be kene tiltani a fegyvereket. Mikozben ev kozepe van csak es eddig kb 10ezer ember vesztette eletet amerikan belul fegyver altal. Nem tomeges lovoldozes csak a minden napi utallak / atbasztal / nezd meg milyen szepen kitisztitottam a fegyverem csovet tipusu lovoldozes.

Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2019.08.17. 22:34:22
göztudodt, h minden cigány ijen
hányinger! és nem azért mert romák hanem,mert igénytelen,primitiv tapló az összes
ezmiez?
de...

PLaci
Ebből halkabb verzió nem volt? 😮

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

mitmond? nemertem...

bigottak vatytog! >😞
RatBaG
chris tucker <#vigyor3>

Per Aspera Ad Inferi.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

teljesen mindegy..
90%-a megrendezett...

SzirmosSzisza
Oh, akkor tényleg működik, bár ugye a nagy számok törvénye alapján <#nezze>

Interneten azt találtam, hogy ha regisztrálod és fizetsz utána adót akkor nincs akadálya, de nem akarom itt meg fotelszakértőzni a dolgot 5 perc Google után.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Volt
Úgy tudom az autómata fegyverekhez usában sem könnyű hozzájutni
Utoljára szerkesztette: Neocortex, 2019.08.17. 10:18:52
Sippie
na, 1 már volt, valami mecsetnél egy pancser lövöldözőt elüldözött valami muszlim aki előkapta a sajátját... bár az nem tudom usában volt-e.
SzirmosSzisza
Az eddigi tapasztalatok alapján nem nagyon állított meg más még tömeggyilkost, ha meg automata fegyverrel beül egy random szálloda 32. emeletére akkor végképp nem fogja senki.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

?

Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.

Az egészen biztosan nem, hogy kiraknak 1 kutyát minden suliba. Mindenki tudja mi lenne a megoldás csakhát a pénz sok sok ember életénél többet ér.
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Palinko
Nem az a lényeg, hanem az hogy be sem mész lövöldözni ha tudod hogy nagyon könnyen visszalőhetnek mert nem úszod meg. Na most ez az öngyilkos jelölteket nem nagyon állítja meg, de talán azt is előbb találja meg az "eltévedt" golyó mintsem a sokára kiérkező rendőré.
Calver
van, átirányítani a lövöldözőket a nagy hírcsatornákhoz, akik sztárt csinálnak belőlük. két legyet egy csapásra.

#367408: CRT-ktől nem oly' egyszerű ám megszabadulni Amerikában, nem baszhatod csak úgy ki a szemetesbe.

"The trees move. Do you not see it?"

CSOCSO
Ez sajna a durva valosag.... Allandoan ezt hangoztatja mindegyik barom. Mindegyik John Mclainnek kepzeli magat.... mert mikor valaki bejon egy boltba es RATA-TAT-TA mikozben eppen az alsogatyakat nezegeted akkor az lesz az elso reakciod, hogy tigris ugras kozben elohuzod a faszom pisztolyodat es 1 lovessel a szeme koze losz a valakinek. Na most persze ha mindenkinek pisztolya lenne akkor akkor egyszerre 20 ilyen john mclain jelolt ugrana elo es lovoldozne tuelesen soha el nem tevesztve 1 golyot sem.... ja... sok barom.
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

PLaci
Van jobb ötleted? A fegyver mániás buziknak megoldása:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

(Annyira begyöpösödött agyú barmok, hogy majdnem lehetetlen elvenni tőlük a nagy tűzerejű fegyvereket.)
Utoljára szerkesztette: PLaci, 2019.08.16. 11:37:19

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Ez valami fekete humor vagy ezt tényleg komolyan gondolják?
SzirmosSzisza

ximix
Gyalogos + egy autó a zebrán

A TV-ember
Utoljára szerkesztette: mtibee, 2019.08.15. 22:16:45
PLaci

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

ximix

Portugál graffiti művész Sergio Odeith
weboldala link
Insta link

SzirmosSzisza