Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Per Aspera Ad Inferi.
Valahogy így kezdõdik. Linkelje már be valaki...
Nincs mindig igazam de sosem tévedek. Legjobb öröm a söröm, meg a káröröm. :)
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Egy szót sem szóltam, csak én is már nagyon unom átgörgetni legalább ha ilyen pocsék, és nagy akkor tegyétek linkbe, meg amúgy is volt már.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Per Aspera Ad Inferi.
Van pár szám ami felismerhetõ, de eddig is ilyenekkel nyomultak.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
#263636:Tudom,hogy mi a korhatár.Nemtudom,hogy weed hány éves,de emlékeim szerint 30+.Ha azt mondod,hogy ha egy 30+éves csávó 16évesekre vágyik és az nem pedó,akkor bocs.
#263635:Igazad van,sok lány kúrvul.De,ha elmész egy másik városba(Gyõr,Pécs) és kimész valami kis parkra vagy fõtérre ahol sok fiatal van,akkor láthatnád,hogy nem mindegyik teszi ki a picsáját és a csöcsét.Mellesleg ezekkel a partipicsákkal dugni eléggé tré...kb olyan mintha egy darab fát dugnál.