Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szabad országban, szabad ember azt csinál, amit szabad.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
[/cserf][/fülünyúl]
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Nem tudnád egyszerûen elengedni a füled (szemed) mellett ezeket a dolgokat? Ha miattad lesz bannolva megint 30 ember, mégjobban a béka segge alatt lesz a népszerûségi indexed...
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Kata, annyira jó, hogy itt vagy, mert ilyenkor legalább törénik valami, nem kell unatkoznunk 😊
Amúgy most nem tudom éppen mire teszel szemrehányást, mikor semmi nem volt, elhangzott jópár vélemény a dzsudzsák-zimány párosról és ennyi. Érdekes, hogy megint engem sikerült kiragadni a tömegbõl. Ezen gondolkozz el picit. 😊
[/cserf][/fülünyúl]
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
http://gaborszantai.co.uk/
Lehet Piedone.
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"

http://gaborszantai.co.uk/
Amúgy szerintem nem rosszabb, mint az eredeti.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑