Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dzsini
Én csak kiskoromban találtam nagyszüleimnél a hegyi patakban elhagyott páncélt, a Vizipókból tudtam, hogy mi is az 😄

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

tenkenorman
nekem is van otthon 6-8 rákpáncél. sokkal kissebbek is ki tudták cibálni a lábukat. és tök jól megszárad 😄

http://www.tenke.hu

z99999

Pszt.

Attila8805
Ilyet én is szoktam😄

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

<#nyes>
Looooser
FFFUUUU topic 1-2 oldallal vissszább

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Hát a páncél nem tud tágulni, mert fix merev váz, ezért idõrõl idõre újat kell készíteni.

Dzsini
Úgy, hogy belül egészen lágy, hajlékony a szerkezete (mivel nincsenek benne csontok sem), elválik az elõzõ páncéltól és kihúzza. Utána a szabadban több óra (vagy akár nap) kell neki, míg megkeményedik az új páncél (és elõfordul, hogy leszakad egy-egy lábuk, de azt újranövesztik).

Ezen jobban látszik, hogy milyen lágy és hajlékony még a friss páncél:

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

kifli
nemtudom itt volt-e, vagy másik topikba, de volt egy kép, amin egy kocka csávó volt, sztemüveges, cigivel a kezében, a képre rá volt írva, hogy akkor beszéljünk a biztonságos jelszó választásról vagy ilyesmi, aztán volt rakva egy videó a csávoról, hogy most hogy néz ki, valaki belinkelné? 😊
Piszkos  Fred
Kíváncsi lennék, hogy a lábait hogy sikerült kicibálnia 😄

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

szerintem a csajok elobb megnezik egymas alakjat/mellet/feneket, mint a ferfiak es hihetetlen reakcioidovel megjegyzest is fuznek a latottakhoz...

http://gaborszantai.co.uk/

Dzsini

Robez84
Nem tudtam h. a rákok is vedlenek...pedig sokat néztem a vizipókot 😄 nem semmi!

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Dzsini
Nem néztél Vizipók csodapókot ifjúkorodban? A rákok külsõ páncélja fix méretû, így életük során ahogy növekednek sokszor elhagyják a kinõtt elõzõt.

gondolom vedlik...
Robez84
Ez meg WTF???

\"Si Vis Pacem, Para Bellum.\" - \"Ha békét akarsz, készülj a háborúra.\" Julius Caesar www.loveearth.com

Tufa
😄DD én is így szoktam

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco
Forever alone-oknak...

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Ismerõs 😄

Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de egyesek bántóan visszaélnek ezzel a lehet?séggel.

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

Master91
Tits! <#szeret><#szeret>
BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

FalseHeLL

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

FalseHeLL
Katának:

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

FalseHeLL

sferrari
Egyébként csak akkor kaphat ilyen nevet ha magyarul van leírva 😄 tehát valszeg így van anyakönyvezve is 😄

http://f1ferrari.hu

Aquir
Tsunami a földrõl. A vezetõ még kiszállt, a kamera megrongálódott és egy video expert kimentette ezt az anyagot

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

FalseHeLL
<#wilting>

Győri Devi
baba létére tud olvasni? nem semmi

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

arsnl

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Renjike
Nem mûködött 😄 <#eplus2><#idiota><#idiota>

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

Renjike

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

zöldeshányás
Jé, nálam nem omlott össze.Tudtam én hogy jófajta cementet használtak, vagy a dinamit volt szar?<#idiota>

\"fingjál bele a rencerbe\"

RatBaG
wut dad fuk? <#fejvakaras>

Per Aspera Ad Inferi.

de rossz a szinkron 😞
sferrari
Na ki lesz az a bátor? 😄

http://f1ferrari.hu

FalseHeLL
Ellopta a farmerkabátod!!!! <#ejnye1>

Különc
<#eljen><#szeret>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

FalseHeLL

desigo
Maya <#law>

Looooser
ta núlság:
Don't drink and drive, just smoke and fly! <#hehe><#ravasz1>

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Ittasnak 100%, hogy ittas volt, viszont nem biztos, hogy õ vezetett

Positive Mental Attitude

Gordon Gekko
Elég durva, meg az is, hogy a wikipédián már fent van.

0Fritz0
Picit meg is pörkölõdött, party hard.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.