379021

Tedd föl vicces (és egyéb) képeidet ide... Ha nem tetszik, ne gyere be, de ne nyafogj.
Hirtelen ijesztgetős alkotások és (nem jelölt) 18+-os képek büntetőpontokat eredményeznek!
Videó/kép beillesztés tesztelés, gyakorlás

- A trollkodást, szándékos vitakeltést, és az arra történt reakciókat büntetőpontokkal jutalmazzuk.
- A politika, és politikai jellegű képek, videók, akármi továbbra is tiltott az egész SG-n. Minden ilyesmi törölve lesz.
- Akinek ellenállhatatlan vágya van arra, hogy mégis megosszon másokkal hasonló dolgokat, ilyen témáról beszélgessen, keressen rá egy másik fórumot.

1080px-nél magasabb képet linkben tessék posztolni vagy verés lesz.

SG.hu Discord (2021.10.11)
  • BenedekFeco
  • ozimak
  • BenedekFeco
  • BenedekFeco
  • ozimak
    :D
  • isss
    Rosszul van írva a neve ..
  • BladeW
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Két barna színű ajtó van, míg a többiből csak egy.

Utoljára szerkesztette: BladeW, 2020.04.29. 15:52:08
  • RatBaG #369964
  • sure
    That's no moon!
  • Zsoltee_a_bator
    Jo uton van, hogy rajojjon, hogy a fold banan alaku.
  • Count Adyn
    Hogy mit akar mondani azt se értem :D
  • morcosqtya
  • sure
    Nem a #369949 -ben bemutatott módon vette fel a maszkot, a szemeit és a fülét nem takarja!
  • BaliBoy
    Keresd a hibát a képen! :D

• Czu
    Színyei Merse Pál: Majális 2020

• BenedekFeco
  • BenedekFeco
  • BenedekFeco
  • BenedekFeco
    Annyira szomorú, Like ha te is sírtál...

• RatBaG #369952
  • ximix #369951
  • DRFlame
    Ne foglalkozz celebekkel és influencerekkel és boldogabb életed lesz.
  • nordan
  • nordan
    csodálkozom mellesleg,hogy anno nem toloncolták ki,mert ugye azt mindenki tudja,hogy feleségül ment egy amcsi/kanadai?/nem tudom pontosan/ állampolgárhoz a zöldkártyáért.....és egy bebaszós streamen elmondta.......azt tudni kell,hogy ha érdekből van a házasság zöldkártya esetén ls kiderül akkor kitoloncolják az illetőt

ez a nő kibaszott idegesítő,hogy valami benfentes Twitches bassza és sosem basszák ki bármit csinál
  • Caliph
  • BenedekFeco
    Schrödinger's Kim
  • Neocortex
    igen is meg nem is ¯\_(ツ)_/¯
  • BenedekFeco
  • Caliph
    meghótt?
  • Neocortex
    rip in piece
  • BenedekFeco
  • BenedekFeco
  • BenedekFeco
    "jól" megbüntetik (megint)
  • Sippie
    1 napra? wow
  • BenedekFeco
  • BenedekFeco
    Bannolták
  • BenedekFeco
  • AnuluWork #369934

"Szlovákiában és feltehetően Németországban is elsősorban azokat tüntetik fel a koronavírus áldozatai között, akik tüdőgyulladás miatt vesztették életüket." (Viola Miklós, a gútai Medchir sebészeti klinika vezető orvosa és a Kis-Duna Nyugdíjas Otthon ügyvezető igazgatója, Szlovákia)
  • ozimak
    Most, hogy elolvastam mit írtam: Rosszul fogalmaztam!
    Én sem látom át a teljes képet, főleg nem országokra lebontva. Lövésem nincs mitől lehet pl. az, hogy a németeknél ilyen "jó" a halálozási arány, míg más nyugati országokban kurva szar :/ (és ott is van különbség volt kelet és nyugat között) Lehet találgatni de lehet, hogy ők se tudják pontosan.
    Nem értem pl. a kínaiak miért strófolták fel az áraikat hirtelen. Amikor mindenki tudja, hogy ők indították útjára ezt az egész szart. Lehetett volna bennük annyi, hogy erősen kiveszik a részüket a nemzetközi problémakezelésből.
    Tudnék még írni sok dolgot amit nem értek, de azok között nem lenne olyan, hogy: "Most akkor kell maszk vagy nem?" vagy "Most akkor kimehetek vagy nem?" vagy éppen "Most akkor jövő héten vége a járványnak vagy még hónapokig tart?" stb.,stb...
    Mert ezek olyan kérdések amiket csak az tesz föl aki segghülye. Már bocsánat a kifejezésért.
    Ha beteg vagy ne menj ki. Ha nem vagy beteg, akkor ha teheted (van rá pénzed vagy kaptál) vegyél föl maszkot. Miért? Mert ha esetleg tünetmentes hordozó vagy, akkor még véletlenül sem leheled a másik pofájába a vírust közvetlenül. Főleg ha BKV-zol.
    És itt most szintén reflektálok egy kicsit a maszktesztre amit szintén te linkeltél. A sima, egyszerű légzés nem hiszem, hogy olyan "nyomással" történik mint a videóban szereplő spray. Ergo: Oké, aki tüsszent vagy tüsszög annak már lehet, hogy átjut némi aeroszol a sima egyszerű maszkon. De ezért kell könyökhajlatba vagy papír(!)zsebkendőbe tüsszenteni (meg azért hogy utána ne fogdoss a teletüsszögött kezeddel össze semmit).
    A sima egyszerű tünetmentes hordozós emberkének szerintem már egy sima egyszerű textilmaszk is soktíz százalékos arányban csökkenti a fertőzőképességét. Tehát szerintem elég veszélyes dolog erre legyinteni és elbagatellizálni.
    "Kimehetek?" Ha nincsenek tüneteid akkor maximum tünetmentes hordozó lehetsz. Ergo: Kimehetsz, de tarts távolságot és ha teheted hordj maszkot. Lásd fent.
    "Most akkor meddig tart?" Fasz tudja... szerintem senki nem tudja. Svédek sem, pedig ők aztán "fullba nyomják a kretént". Most szerintem mindenki bepróbálkozik ezzel az "újranyitással". Vagy azért mert "ennél már rosszabb nem lehet, beleszaladtunk a pofonba" (lásd pl. olaszok, spanyolok,amcsik) vagy azért mert kellően ellaposították a görbét és fel tudtak készülni mint mi és a körülöttünk lévők (állítólag). Aztán majd kiderül...
    Szóval ilyen lapvető kérdésekből viccet csinálni max. akkor vicces ha tényleg vicces. Ha színtisztán látszik, hogy az egész csak a kötekedésre megy ki akkor kurvára nem az. Szerintem ezt magában mindenki rögtön levágja és eldönti. Hogy most ez neki humoros volt-e, vagy csak kényszeredetten röhögött mert az a "trendi"...
    De ez az én személyes véleményem! Természetesen gondolom sokan nem értenek vele egyet. De mint felnőtt 36 éves ember nem nagyon érdekel. Úgyis az alapján döntök amit a saját szememmel látok, olvasok. Ezt kellene tennie mindenkinek, és nem harcolni meg utálkozni. :/
  • Palinko
    Átlátni a helyzetet és részleteiben ismerni minden aspektusát nem ugyanaz...