Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A plafon meg valószínûleg csak álmennyezet, azért tudott beleállni.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Esetleg kamu a kép?
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
\"fingjál bele a rencerbe\"
is feltudom tölteni.
Viszont kérdeznék még vmit,hátha mostmár teljesen hülyének néztek.
Letöltöttem már legalább 3 YouTube letöltõ programot sõt már netes
letöltõvel is próbálkoztam tízbõl nyolc videóra azt mondja,hogy
invalid URL.Ez miért van,nagyon érdekelne egy jó válasz.Az URL-t
pontosan bemásolom CTRL-C-vel.
Még egy opció a képfeltöltésre: imagerz
\"fingjál bele a rencerbe\"
a saját gépemrõl akartam képet,vagy videot.Én még itt kezdõ vagyok
mármint a fórumozásban,de a lényeg,hogy van itt egy olyan link,
hogy képfeltöltés én feltöltöm a gépemrõl kiírja,hogy oké,de utána sehol a kép.Itt legalábbis nem látom,viszont a tietekét látom.Így hát vmit
nagyon nem értek,pedig egyértelmûnek tûnik.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
1. keresel egy képet.
2. rákattintasz jobb gomb gombbal és megnyitod új lapon, úgy, hogy csak a képet lásd.
3. a böngészõ címsorát kimásolod (pl.: http://www.dailybest.hu/wp-content/2009/03/kep-of-the-nap.jpg)
4. idejössz.
5. Kép beszúrása
6. mehet
7. örülsz
protip: ha géprõl töltenél fel képet, akkor http://noob.hu/ és a direct-linket, vagy hogy van a núbon, azt másold a 3. pontban, onnantól ugyanaz.
tesz topik, ott gyakorolhatsz kedvedre.
pedig már jócskán 20 kb alatt vagyok.Elõre is kössz!Tandya.
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
[/spam]™
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.