Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Köszi
Positive Mental Attitude
A heavy cost. I pay it gladly.
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
www.smart-bus.hu
"a takarítón? az ?rület határát súrolja, aztán a légifolyosót mossa föl"
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
www.smart-bus.hu
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Pista: burzsuj!!!444négy
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
120 megás fibernetem van.......betöltötte 0,001 másodperc alatt. <#nezze>#nezze><#nezze>#nezze><#vigyor>#vigyor>
Picit várjatok, míg a GIF betölt és rendes mozog
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-
18+Brianna Frost dance
The Matrix has you...
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
Ez az a ringyó akit keresel.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?