Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pluskast

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Fresh Duke

A heavy cost. I pay it gladly.

SzirmosSzisza
És ? Google Ads-re se kattint senki mégis sokan letiltják ...

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Nem hinnem, hogy ezzel tul sok bevetelhez jutna, ellenben van par fotos topic, pl: LINK

http://gaborszantai.co.uk/

rroolli
Na ez már eggyel direktebb formája a reklámozásnak 😄

http://www.facebook.com/pages/Victoria-Photography/136763343065069

http://www.victoriaphotography.hu/

Nézzétek meg a képeimet és ha tetszenek,likeoljátok a facebook oldalam is! 😊
Broafka
amíg tényleg vicces dolgokat linkelget addig engem nem zavar

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Adaaam
Ez a videót valószínû hogy a youtube-on is megtalálható, minek még egy videómegosztó amikor már így is túl sok van? Biztos puszta véletlen hogy mindenhova errõl a videós oldalról linkelget és más értelmes hsz-e nincs, csak videós linkje.

everything's better with music

Broafka
egyszerûen csak levegõt fújnak a szájába, és arra gerjed, ennyi

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

w77d
megtaláltam... az alatt sincs mondjuk igazi hang, de valszeg tényleg fake

Tiltsuk be a youtube-ot?
csak mert tele van reklammal...

Kovetelem, hogy Youtube-rol ne lehessen linkelni, mert ott reklamok vannak, a nezettseggel pedig a feltolto bevetelet noveljuk, ez pedig ellenkezik az SG.hu allaspontjaval a reklamokat illetoen.
Innentol minden Youtube videot linkelot keretik automatikusan ban-olni.

ezen kivul szerintem meg van 2-3 valtozata, nagyjabol egyidos az internettel...

Adaaam
reklám...

más topikokba is errõl az oldalról linkelsz videókat

everything's better with music

Piszkos  Fred
Te is? <#guluszem1> Ne ijesztgess

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Metalmilitiakid
megmutassam az eredeti videót vagy rá keresel a death metal dog ra magad ??

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

w77d
miért lenne fake?

nem kicsit fake...

rohadt drogos dög, le kéne csukni
5 év börtön

w77d
hát bazdmeg ez mindent ver, még a székrõl is leestem XXXD

Röhögõgörcsöt kaptam <#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Na ilyen kutyát szeretnék én is. Nézzétek meg, nagyon beszarás állat. 😄

Héliumos kutya
HTS s3rg1nh00
attól függ honnan nézzük,a kerek is egy forma.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

FalseHeLL
Valószínû, hogy formásabb alakja van mint neked vagy nekem. 😛

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

clio1616v

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Fresh Duke
Netán õ kevesebbet eszik? 😄

FalseHeLL
Épp ezért nem is neked, hanem Katának szoktam küldeni ezeket. 😛

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Vaxi
az elsõ 200 alkalommal vicces volt, lassan kezd unalmas lenni.

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

armageddon666
😊

@

clio1616v
ha a fû meg a tál nem elég... edd meg az almot is te éhenkórász <#eplus2>

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Fresh Duke
A fél fogamra se lenne elég. <#gonosz1>

FalseHeLL
Must have evõeszköz.

FalseHeLL

FalseHeLL
Jobb 2. XD De azóta már beszereztem egy olyan menõ pulcsit mint ami a jobb 1-en van. 😄

Juj! Melyik vagy te? 😄

FalseHeLL
Alap. xD

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

clio1616v
most már pasi neves regeket is tör? a csajos már biztos elfogyott 😄

clio1616v
sztk keretes szemüveg is van? 😄

FalseHeLL
Bár lehet az is csak pár napig lenne elég. Utána tuti megint új cipõk kellenének, nem? 😛

Kata
Már voltam. Másrészrõl mi ez a számonkérés, te miért nem ott vagy ambruska?

[/cserf][/fülünyúl]

HTS s3rg1nh00
még ha csak göröngyösek lennének...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

FalseHeLL
Ez van túl nerd vok és így forever alone is. 😄

clio1616v
elég baj az, ha ilyet akarsz látni, akkor göröngyös utak kellenek 😄

Fec papa
Mi ez a rombolós hangulat? 😄

Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-

FalseHeLL
Huh. Én is szivesen autókáznék göröngyös utakon ilyen körülmények mellett. 😄