Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Master91
( a Pearl Harbour-os kijelentésedbe valszeg bele fognak kötni...:/ )

Al Kaidára fogják a norvég merenylõt is aki ZSIDÓBARÁT ÉS PALESZTIN ellenes! Csak megsúgom a Norvégia a közeljövõben akarta elismerni az önálló Palesztin államot.....tiszta véletlen,hogy a kormányzó párt szimpatizánsai/aktivistái közül gyílkolt az a beteg fasz!

9/11 ,Pearl Harbour mind-mind a mocskadványos Izraeli férgek mûve!Ez nem összeesküvés elmélet ez a valóság.....
Bucser

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

HanniBél
<#nevetes1>

Mindig ugyanannyi IQ van,csak egyre többen osztoznak rajta.

SzirmosSzisza
<#hehe>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Győri Devi
attól még jó messze volt...

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

A madridi Windsor toronyba nem repülõ csapodott (csak egy sima elektromos tûz volt), és mégis majdnem összedõlt a tûztõl.

Forrás

Azért te felejtsd el, hogy korábban is volt már merénylet a WTC ellen. Tehát köztudott volt, hogy terrorista célpont. Logikus, hogy bebiztosítja.
Azért egy repülõnyi kerozin elég jól tud égni.
a nagyobb fejek mind érdekes módon nem tartózkodtak az épületben(állítólag)
FalseHeLL

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

Sippie
egyébként több mint valószínû
SzirmosSzisza
Sõt, õk is építik újra nem ?

Metalmilitiakid
Ebben mondjuk igazuk van, de menjenek pihenni izraelbe, ha már kiharcoltak egy országot maguknak 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Master91
Anno a Náci Németországba még nem volt rá nekik lehetõség, azóta kõkeményen dolgoztak, meg érdemlik a pihenést 😄
Metalmilitiakid
Semmi olyan éghetõ, ami egy akkora acélgerendában kárt tenne.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Metalmilitiakid
Én azt is olvastam valahol, hogy aznap a fontosabb zsidó emberek nagyrésze véletlenül szabadságot vett ki.

ollie
Szóval azt mondod, hogy az égvilágon semmi éghetõ anyag nem volt a toronyban? Merész kijelentés.

Nem antiszemitizmusból írtam,a mai világban mindent õk birtokolnak😊 amit nem azt meg akarják😛
Carlos
Ne legyünk antiszemiták, de sajna igaz.
Azis érdekes, hogy Larry Silverstein (nevébõl lehet sejteni, hogy miféle) 9/11 elõtt fél évvel megvette az éppen "privatizált" WTC-t 3.2 milliárdért.
Kötött rá biztosításokat különös tekintettel a terrorizmusra.
9/11 jött, látott, ledõlt.
A biztosító 4.6 milliárdott fizetett Silverstain-nek a károkért (a követelés 7.1 milliárd volt, merthogy itt két terrorcselekmény volt (tornyonként egy))...

Véletlen?
(forrás)

p.s.: TÉMA RÉSZEMRÕL LEZÁRVA!!!

Þór vígi þessi rúnar

Magnum PI
Na kezdõdik a zsidózás 😄. Egyszer láttam egy videót amin egy bombát robbantottak a pentagon külsõ gyûrûjében (mivel gyûrûs szerkezetû, pont azért hogy biztonságosabb legyen támadás ellen) és még csak az ablak sem tört ki mert olyan speciális, de tény hogy vannak furcsaságok.

SzirmosSzisza
Én is ezért nem értem, mi a francot kell okoskodni a Humoros képek topikban ilyenekrõl, mikor direkt ott van neki a konteó topik 😊

Carlos
Pontosan. Van valahol egy jó kis doksi kábé 10.000 oldalon, hogy hogyan csináljuk, titkosították 125 évre és kész. Mire feloldják a titkosítást senkit se érdekel. Történet vége.

Þór vígi þessi rúnar

Érdekes módon a pentagonba "csapódott" repülõrõl készült összes video is eltûnt azonnal(környékbeli kamerák felvételeirõl van szó).a tv-ben amit meg mutattak elég látható volt hogy ha az valóban 1 utasszállító lett volna akkor nem csak 1 olyan kis lyuk keletkezett volna hanem a fél pentagonnak szét kellett volna szakadnia...szóval lehet gondolkozni vajon a pentagonba mit lõttek bele😊 Nagy paraszt vakítás volt ez a 9/11 megrendezett színjáték az olajért mert a sok zsidónak semmi sem elég.
Effe88
kimutatták
aztán még is mi lett😄😄
semmi
ez már sose fog kiderülni ez van mint ahogy az se hogy ki bombázta kassát,tudtak-e Pearl Harborról stb.stb.
ez már csak egy ilyen világ😊

w77d
azért persze nem tûnne fel senkinek, hogy tényleg robbanó szerkezetekkel van tele a cucc. A biztonságiaknak sem meg a karbantartóknak sem.. jah igen õket is beavatták és a kormány kezére játszottak... csak kár hogy közben ki is purcantak

Magnum PI
Na ez már érdekesebb. A kérdés, hogy ez igaz vagy sem.

Carlos
Tévedés. Ki vannak mutatva.
Youtube: WTC thermite. Nézelõdj...

Þór vígi þessi rúnar

Magnum PI
Az a baj hogy ha kiválasztanak 3 általános kórházat és abba repülnek bele akkor is mehettek volna háborúzni. így meg egy nemzeti jelképet romboltak le sok minden mást is. Nem tudom, ha tényleg összeesküvés volt akkor szerintem elég elbaszott ötlet lenne robbanó anyagot használni és tényleg nem értek a kémiához annyira de szerintem az egyértelmûen kimutatható lenne kémiailag és mégis az össze bizonyíték vizuális. Csak képek, semmi más

Effe88
jaja
állítólag így volt

Carlos
És véletlen az épp szolgálatos bombakeresõ kutyákat hazazavarták a vizsgálatkor...

Þór vígi þessi rúnar

tviktor91
Bõven elég a 4gép hogy sokkot kapj.

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

tviktor91
Ja mert az nem elég h 4 gépet eltérítenek a "terroristák" és belenyomják egy pár épületbe meg a földbe..

Effe88
😄😄
2 héttel a tragédia elõtt volt egy nagy "átvizsgálás" az épületen ott elhelyezhették vagy nem........ki tudja

Carlos
Emléxel vietnámra? Odament amerika háborúzni mert milyenjó. Közvélemény tüntet, háborog, kefélj ne háborúzz stb.

Ellenben ledöntünk két tornyot, ártatlan amerikaik halnak meg. Amerika sokkot kap. Álló fasszal megyünk háborúzni, mindenki a hõs katonákat ünnepli, közvélemény amerika mellett, stb.

Továbbá ott az olaj, ott a fegyverkereskedelem, a fegyverfejlesztés, ilyenek.

Þór vígi þessi rúnar

Effe88
2.casus belli,így azért látványosabb volt meg a közvéleményt is sikerült maga mellé állítani amerikának

Magnum PI
Na ezeket már tényleg nem nézem meg, de talán holnap a munkahelyen 😊. Amúgy egy bedrótozott épület elég feltûnõ szokott lenni, vagy legalábbis ahogy én eddig láttam õket. Nehezen tudom elképzelni, hogy itt sunyiban bedrótozzák termittel az épületet.

tviktor91
2. pontra választ várok.

Carlos
<#taps>

Þór vígi þessi rúnar

Magnum PI
Nem igaz. Cartman már rég megmondta mi volt és be is bizonyította komoly érvekkel:

Carlos
😊

Najó, uccsó és abbahagyom. Egy kis fizika és kémia, mert nagy a homály sokaknál:

Þór vígi þessi rúnar

tviktor91
-_- Te csak a filmben hallottakat ismételgeted de.:
1.) a repülõkön emberek voltak
2.) Kinek az érdeke volt hogy összedõljön mindkét torony? Mert bõven elég indok már az is a háborúhoz hogy 4 gépet eltérítettek az arabok..

SzirmosSzisza
Nem akarok itt beleszólni, de ez ki a faszt érdekel ebben a topikban ? 😊

BenedekFeco
Abban én is teljesen biztos vagyok, hogy nem a repülõgépektõl dõltek le a tornyok. Mivel már elég régóta teljesen nyilvánvaló, hogy mi, vagy ki okozta ezt az egészet, így csak linkben...

WTC

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Magnum PI
Amúgy flame off de errõl mindig ez jut eszembe:

összeesküvés hívõt megkérdezik:
-Ön szerint eltitkolja a kormány, hogy az ûrhajósok UFO-t láttak az ûrben mikor a holdon jártak és a kormány eltitkolja?
-Igen így van!
-Ön szerint járt már ember a holdon?
-Nem az egészet csak a kormány rendezte meg
😄

Carlos
Az.

Þór vígi þessi rúnar

Effe88
ezer éves de jó😄😄😄