Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Al Kaidára fogják a norvég merenylõt is aki ZSIDÓBARÁT ÉS PALESZTIN ellenes! Csak megsúgom a Norvégia a közeljövõben akarta elismerni az önálló Palesztin államot.....tiszta véletlen,hogy a kormányzó párt szimpatizánsai/aktivistái közül gyílkolt az a beteg fasz!
9/11 ,Pearl Harbour mind-mind a mocskadványos Izraeli férgek mûve!Ez nem összeesküvés elmélet ez a valóság.....
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
やられたらやり返す。倍返しだ!

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Forrás

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Azis érdekes, hogy Larry Silverstein (nevébõl lehet sejteni, hogy miféle) 9/11 elõtt fél évvel megvette az éppen "privatizált" WTC-t 3.2 milliárdért.
Kötött rá biztosításokat különös tekintettel a terrorizmusra.
9/11 jött, látott, ledõlt.
A biztosító 4.6 milliárdott fizetett Silverstain-nek a károkért (a követelés 7.1 milliárd volt, merthogy itt két terrorcselekmény volt (tornyonként egy))...
Véletlen?
(forrás)
p.s.: TÉMA RÉSZEMRÕL LEZÁRVA!!!
Þór vígi þessi rúnar

Þór vígi þessi rúnar
aztán még is mi lett😄😄
semmi
ez már sose fog kiderülni ez van mint ahogy az se hogy ki bombázta kassát,tudtak-e Pearl Harborról stb.stb.
ez már csak egy ilyen világ😊
Þór vígi þessi rúnar
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
2 héttel a tragédia elõtt volt egy nagy "átvizsgálás" az épületen ott elhelyezhették vagy nem........ki tudja
Ellenben ledöntünk két tornyot, ártatlan amerikaik halnak meg. Amerika sokkot kap. Álló fasszal megyünk háborúzni, mindenki a hõs katonákat ünnepli, közvélemény amerika mellett, stb.
Továbbá ott az olaj, ott a fegyverkereskedelem, a fegyverfejlesztés, ilyenek.
Þór vígi þessi rúnar
Najó, uccsó és abbahagyom. Egy kis fizika és kémia, mert nagy a homály sokaknál:
Þór vígi þessi rúnar
1.) a repülõkön emberek voltak
2.) Kinek az érdeke volt hogy összedõljön mindkét torony? Mert bõven elég indok már az is a háborúhoz hogy 4 gépet eltérítettek az arabok..
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
WTC
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
összeesküvés hívõt megkérdezik:
-Ön szerint eltitkolja a kormány, hogy az ûrhajósok UFO-t láttak az ûrben mikor a holdon jártak és a kormány eltitkolja?
-Igen így van!
-Ön szerint járt már ember a holdon?
-Nem az egészet csak a kormány rendezte meg
😄