Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Inkább fordítva látom az összefüggést, a hülyéknek jó a szar is. (Ami egyébként egy mindenre jellemzõ, általános igazság.)
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Positive Mental Attitude
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
██
Megnyitott témák:
-2009. 07. 09. - delete
-2009. 07. 07. - delete
<#banplz>#banplz>
Þór vígi þessi rúnar
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Elsõ tanítási nap szeptember 5., október 31-tõl november 4-ig szünet, december 19-tõl vizsgaidõszak. 😊
[/spam]™
Ha esetleg van itt valaki, aki most kezdi az ELTE-IK-n a progterv. info MSc-t, az lécci privizzen rám! Lenne néhány kérdésem. Köszi elõre is.
Per Aspera Ad Inferi.
http://gaborszantai.co.uk/

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
http://gaborszantai.co.uk/
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n