Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tikal
ez tök jó cucc, csak azt nem értettem, hogy miért tukmálják az emberre a műanyag szar karkötőjüket amin kis műanyag golyócskák sorakoznak.... egy újabb szemét ami aztán megint az óceánbanfog kikötni, de legalább most már könnyebben lenyelhetik a halak <#whatever>

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

ximix
Lehet Gréta a barinője és súgott neki . . . <#hehe>

Műanyag aszfalt
mulli1986
Ahol a folyókon ilyen mennyiségben jön le a szemét, ott nem ilyen tisztító hajókat kell létesíteni, hanem fegyveres őröket, akik szitává lövik az ott szemetelőket, de mivel ez nem olyan könnyen kivitelezhető, ezeket a területeket, csak simán szőnyegbombáznám napalmmal <#gun><#violent>
Utoljára szerkesztette: mulli1986, 2019.10.31. 16:13:42

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

Palinko
Tudom hogy már régi, de akkor is a legjobb Halloween meme:
Caliph
de ez a holland gyerek nem olyan híres mint a gréta...pedig már többet tett

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

PLaci

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

PLaci

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Dency

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

erdekes...
Tikal
ez még mindig egy baszott jó track 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Tikal
ez egy akkor fogyatékos, mindig alul tudja múlni magát 😄

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

RatBaG
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Per Aspera Ad Inferi.

Tetsuo

Utoljára szerkesztette: Tetsuo, 2019.10.29. 19:35:37

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Tetsuo

Én meg transwealthy vagyok. :-D

miaza nagy meleg bicska a thermal ember bal zsebeben?!

Utoljára szerkesztette: toza, 2019.10.29. 18:35:56
BenedekFeco

Dzsini
Szerintem meg az összes további hozzászólást a témában törölni fogom 😊

Akinek nagyon megmondhatnékja van a másik részére, az használhatja a privát üzenet funkciót.

Köszi!

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

Tetsuo

PLaci
#368242 + ez

On:

Tetsuo
Én már a címből megállapítottam: Bosstown...

CSOCSO
??????
😄

BenedekFeco

broman191
Vagy önkéntelenül is annyira manly a fogása hogy rögtön félreértenék és hazamennének vele... 😄

MSI B450M Mortar Max | AMD Ryzen 5 3600 | G.SKILL 32GB DDR4 3600MHz CL16 | MSI RTX 2060 Gaming Z 6GB GDDR6 | 1TB M.2 SSD | 3TB HDD | Thermaltake Hamburg 530W | Acer XFA240 | Win 10 x64

Tikal
Vagy csak olyan mint Seinfeld aki nem ölelget idegeneket😊

ximix
A "sztárság" másik oldala.
Amikor "sztárról" a "rajongó" azt is tudja mikor mit sz@rik, ellenben a "sztár" meg akkor látja életében először a "rajongót" . . . valószínűleg a pszichiátrián erről többet is tudnának mesélni <#hehe>
Dzsini
Sokkal hamarabb kezdte, és egyszerűen illedelmesség részéről, hogy nem taperol össze anélkül, hogy közeli ismerősök lennétek.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

extra sensory
az a fránya mítú

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Synchronous

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

repvez
DE nem is olyanoknak készitik akik ilyeneket észrevesz és tudja, hogy itt valami nem kóser.Ez azoknak készül akiknek fingjuk sincs, hogy manapjág mitmeg lehet tenni a PC animációval.Nekik ez egy sima video, mert ők még a supermariónál lemaradtak és egyből osztják , hogy hu meg ha .
NEkik ebből van like meg megosztás ami meg egyenlő a pénzzel.minek is töltenék az időt , ha igy is megy abből az erőből csinálnak egy másik animációt, ami megint sok pénzt hoz.

Sajnos a neten csak a fos és az agyatlan dolgok mennek de az nagyon és ezekkel lehet nagy lóvét szakítani.
CSOCSO
CGI de ahhoz kepest, hogy masrol sem szol a csatornajuk , minthogy fikazzak a neves filmek szar CGI-jat, hat nem tudom...
Az elso jelenetben levaghato, hogy CGI es en nem fogom fel, hogy a corridor csapat ilyet csinal. Nezd meg a robot arnyekat. Teljesen mas szinu mint a ket csavo arnyeka. Ahogy elveszi a fegyvert a robot az is szanalom. Pufolik a robotot es az arnyekokon latszik, hogy a hoki uto arnyeka hozza se er a robot arnyekahoz. Gep fetreng a foldon de se por nem verodik fel, sem nyoma nincs a homokban. Stb stb stb.
Utoljára szerkesztette: CSOCSO, 2019.10.27. 15:48:04
Seth
Persze hogy az, ugyanazok csinálták akik azt a verekedős robotost

PSN ID.: Beegabor

Palinko
Ja nem ismertem a csatornát csak néztem olyan 40-50 másodpercig és gondoltam az elején hogy valami boston dynamics fejlesztés de aztán feltűnt sok dolog minthogy egy harci robotot nem kéne emberi formára gyártani mégha a mi ergonómiánkra vannak a mostani fegyverek kialakítva akkor sem, meg nem bíznának egy robotban hogy töltött fegyvert adjanak neki és kibillenteni az egyensúlyából stb. Aztán hogy a végére értem ott mégtöbb dolog lett ami lebuktatja hogy mi a videó.
Dzsini
Nemmondod 😊

Palinko
Sztem CGI
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

BenedekFeco
Hová gondolsz? Miért tennének ilyet? 😄

Tikal
értem én, fogadjunk el mindenkit ahogy van, de akkor most a kövérséget fogják reklámozni? Én inkább gebe nőket akarok látni, azok az egészségügyi rendszert se terhelik 😊

BenedekFeco