Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

N o N a m e
Loál János fánklább a Facebookon! 😊
Igen, megfogtad a lényeget baszki...
OCN
Calver

"The trees move. Do you not see it?"

Kata
A Loál egy életérzés, egy sg-n született szubkultúra, szülõatyja Jano, aki Loál János néven terítette az igét anno. Rengeteg poén, vicces kép stb. készült és több topikban is tombolt a loálizmus. Régi szép idõk. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

<#fejvakaras>

RelakS
Loál 😄 De régen olvastam már 😊

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Dzsini
sõt, a metrómegállóban a plakáton is kint volt 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

a LOL e-palóc változata😊

http://gaborszantai.co.uk/

SzirmosSzisza
Loál János, nem tetszik ismerni ? :p

Meg van ez is 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Voltan
Anno régen én is némi kielégülést éreztem, mikor a LOL és a LOTFR jelentésére rájöttem. Ezek után a GTFO már semmi sem volt. Viszont a mai napig nem tudom pontosan, mi az a LOÁL, de használom 😄 2004 óta vagyok pedig itt 😛

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

nearo
jó, de úgy viccesebb, ha az ember magától jön rá 😄

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

SzirmosSzisza
Végül is nem Google elsõ találat 😄 Mondjuk én is majd kiugrottam a bõrömbõl, mikor megtudtam mi az a TIL meg a FTFY 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

TheUjoNCBeats

Miért tervezed a holnapot amikor még a mát se fejezted be?

nearo
ááá baszki, végre leesett mi az a tldr 😄DD

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Grr1234
Bazz...😄D
Ismertem valakit, akinek volt egy basset hound-ja. Na, ennek a kutyának egy baleset után le kellett vágni a hátsó lábait, és helyükre kerekeket szereltek, úgy kellett futkároznia. Ha az én kutyám lett volna, tuti levágattam volna mind a négy lábát, a helyükre kerekeket szereltettetek és még távirányítóm is lett volna.

Voltan
Nos, nem akarlak bántani, vagy beszólni, mert nekem is tetszett az Argo - ügyes és totális nyúlás innen onnan, de valóban ügyes. Azonban ha ez a kedvenc magyar filmed, akkor ott bizony komoly hiányosságok vannak. Ha gondolod, akkor küldök neked listát 😛

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Ez egy mokas tortenet, nem az en blogom, nem reklam, aki akarja elolvassa, aki nem, az nem.

Akinek TL;DR, azoknak a kepeket is eleg megnezni, szerintem a lenyeg ugy is ertheto.

http://gaborszantai.co.uk/

shenmuedc
Köszönöm a velõs eszmefuttatást kedves Árpa Attila. Az ön kedves édesanyjának is adja ás hasonló jókívánságaimat. Sikerekben gazdag pályafutást, és hasonlóan jó és minõségi filmeket kívánok a jövõben is.

Tisztelettel:
Egy "rajongója"
Calver

"The trees move. Do you not see it?"

Scottt
Általában megtarthatnád a véleményedet magadnak, ha nem tudod kulturált formában közölni, vagy

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Palinko
nah megvan a 2/3 ad mehetsz nyaralni
mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

NagyiBMX
az hogy neked nem tetszik az egy dolog, szerintem is marha jó film...

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

shenmuedc
Általában toleráns vagyok mindenki ízlésével szemben, de nem,ez akkor is szar ha másnak tetszik.
Palinko
nekem kedvenc magyar filmem....
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

BenedekFeco
Film Flém!!!

BenedekFeco

cikasz
Attól még, hogy neked nem tetszett attól még lehet jó nem?

http://www.akciofigura.hu

Vaxi
köszönjük, hogy megosztottad velünk <#wave>

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

shenmuedc
Mi a fasznak folytatás ennek a rakás szarnak?! Általában nem beszélek így de a film elsõ részével kínozni lehetne.
BenedekFeco

sonic syndicate
elvileg az is kellemes tud lenni, ugye ott a prosztata <#idiota>

FalseHeLL
Sztem elég sokan megengednék neki... <#idiota><#zavart1>

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

Piszkos  Fred
Mindegy az<#banplz>

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

HTS s3rg1nh00
sõt,ez alapján olyan is van ahol Emma dug téged...<#eplus2>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

PrasCo
...ahogy mindenki más is. Így új értelmet nyer a "minden nõ egy k*rva". <#idiota>
FalseHeLL
<#finom>

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

FalseHeLL

FalseHeLL

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco
Most még elnézzük, de legközelebb... :-)

BenedekFeco

BenedekFeco