Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Dragon ball mellett másik kedvenc 😊
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Ebbõl volt rajzfilm? Én csak a Hit the Road c. Lucasarts kalandot ismertem...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhető el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
És erre ki emlékszik, én még annó a szamuráj macsekokra akkor kattantam rá, mikor megkaptam a nintendós játékát, hát az egy best of game volt 😛
╯°□°)╯︵ ┻━┻
http://thenamelessphoto.com/
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
az volt a kedvenc részem, amelyikben foci meccset nézett, de most nem találok képet belõle <#confused>#confused>
realmadrid.alonso.eagles.spurs.

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Miért tervezed a holnapot amikor még a mát se fejezted be?
stupid ivaders rajfzilm..

Neten se lehet semmit róla találni, csak a játékról.

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417