Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sml
Egy accountot hogyan lehet feltörni?

Voltam zárás előtt

Sickness
mama2-t feltörték, csak azért láthattad. amúgy tényleg meghalt.

Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!

RTL is bejelentette hogy nemsokkal a a fókuszban való szereplés után meg is halt.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Animefox
Na most már nem vágom ki kicsoda... mert láttam posztolni Katát is meg mamat is meg extrát is.... najó nekem ennyi elég

vsly
<#eljen><#nyes>

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

tutituti
Nem viccelõdtem,én csak közöltem a tényt.
Legalább is úgy tudom a halálhíre is csak a szemétkedõk miatt röppent fel.
Ha ez téves infó akkor elnézést.Semmi rosszindulat nem volt a kommentemben!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

SzirmosSzisza
<#idiota>

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Ha Kata engedne, en is inkabb maradnek hatul<#beka2><#beka3><#bee1>

http://gaborszantai.co.uk/

Lehet, hogy nem Katára gondolt, mert én ismerem Animet személyesen.

Hát elég régóta itt vagyok már én is... Bár soha nem voltam kiemelkedõ személy akit úgymond ismertek volna... Mert inkább olvasok mintsem hülyeségeket csinálok... Jó tény régen volt pár marhaságom, de elmúlt 2-3 évben amióta "aktív" vagyok azóta nem igazán 😊 Volt szerencsém elég sok Katán vitát végig olvasnom, de egyszer nem szóltam közbe 😊 Inkább maradtam hátul.

BenedekFeco
bátor a gyáva kutya

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

ez melyik mesébe is volt,mi a címe?????
Régen fostam tõlük
ProGabe
így készül a cipõ:

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Máté94
Emlékezetes rész. 😊
vizes
Hááá! Mókusról jut eszembe: ezt ma reggel láttam: Mókus szivatás

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

0Fritz0
Na most már kisírtátok magatokat, ideje újra baromságokat posztolni.
Különben rátok küldöm ezt az alfahímet:

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Froopy

A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Animefox
Pedig én személyesen is ismerem, valahol nem csodálkozok mert mindig is feltûnési viszketettsége volt, sokan nem is bírták emiatt, az sg nagy család csaja volt... sokan kedvelik de ugyanennyien utálják is...

BenedekFeco

HTS s3rg1nh00
baromság és kitaláció az egész,ami néha egy félmosolyt talán csal az arcokra,de mégis kurvára bántó tud lenni az X-edik után...talán azért kötöttek bele Katába,mert "túl szép",ha értitek az idézõjel jelentését...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

HTS s3rg1nh00
ez nem az internet...ez az sg színvonala

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Ebbe viszont ne menjünk bele... Amíg élt hülyére lett szopatva itt SG-n... Én is jókat nevettem rajta tény... De hiába internet, a halottakra azért némileg legyünk tisztelettel.

FalseHeLL
Aki felrakja az vállalja érte a felelõsséget, de Kata semmi extrát nem tett a képéhez. A cigók meg csücsörítenek meg undorítóak etc, (tisztelet a kivételnek) Kötve hiszem, hogy az a kedves kis történet amit irtak róla az igaz lenne vagy Kata mondta volna. Ez visszaélés volt.

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

Fresh Duke
mama2

A heavy cost. I pay it gladly.

Ez az internet.... Mindig lesz aki visszaél vele 😊

byzhouse
mama2

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

tutituti
Dehogy halt meg mama2

PrasCo
Áá, csakugyan.
Az SG öl, butít és a nyomorba dönt.
FZoleee
mama2
vizes
mama2?

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

0Fritz0
Érdekes, de a cigók is pont ezt mondják, amikor felkerülnek a napiszarra. 😄

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Badoutseven
<#eljen>

Főállású Ninja

szucsy89
fuuh, most errõl a flémrõl ugrott be, régebben volt itt egy gyerek, elég retardált volt az egész sg szopatta, valami szívbetegsége volt és végül meghalt (még a fókuszban is volt vele riport)

õt hogy is hívták?
RelakS
én is, én is 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Ez lehet megérne egy külön topicot, de ne azt hibáztassuk, aki feltölt képeket, mert:
- ez a munkája (modell, fotós, etc)
- emlékképet szeretne megosztani (család, party, etc)
- másoknak mutatná meg, mert érdekesnek találja

Én annak tépném le a fejét és szarnék a torkába, aki visszaél ezzel.

vizes
<#wilting>

még 1x

ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |

BIG NIGÖSZ 😄😄😄

ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |

Badoutseven
totál egyetértek .

Főállású Ninja

tutituti
ssss.
Ezt majd én szabályzom!

byzhouse
kata WCG-n? akkor ismeri Vezekényit lacikát

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Lullaby
Ha valakit a netes viselkedése és hozzászólása alapján ítélnek meg, az a személy nem érdemel figyelmet.
Lehet hogy Kata bunkó, nagy szájú, stb. az SG fórumon ahol az emberek 80%-a úgy viselkedik mint egy retardált, de lehet hogy a való életben egy szégyenlõs kis csaj aki mindenkinek meglágyítja a szívét a mosolyával.

Szvsz a kedves posztoló nem bírta a tõle kapott kritikát és így akar bosszút állni ami elég gyenge, mert Kata képei jók (még ha béna is volt a fotós), így nincs mit szégyellnie se (: Az pedig hogy ilyen képek kerülnek ki, az részben az Õ hibája is hogy anno feltette õket a netre, még akkor is ha letörölte õket késõbb.

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

tutituti
atyaég!
Must Not FAP😄

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

FalseHeLL

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.

FalseHeLL