Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fogd már be a pofád, ha hozzám beszélsz!
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Legalább is úgy tudom a halálhíre is csak a szemétkedõk miatt röppent fel.
Ha ez téves infó akkor elnézést.Semmi rosszindulat nem volt a kommentemben!
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
http://gaborszantai.co.uk/
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Régen fostam tõlük

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Különben rátok küldöm ezt az alfahímet:
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
õt hogy is hívták?
- ez a munkája (modell, fotós, etc)
- emlékképet szeretne megosztani (család, party, etc)
- másoknak mutatná meg, mert érdekesnek találja
Én annak tépném le a fejét és szarnék a torkába, aki visszaél ezzel.
ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |
ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |
Ezt majd én szabályzom!
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Lehet hogy Kata bunkó, nagy szájú, stb. az SG fórumon ahol az emberek 80%-a úgy viselkedik mint egy retardált, de lehet hogy a való életben egy szégyenlõs kis csaj aki mindenkinek meglágyítja a szívét a mosolyával.
Szvsz a kedves posztoló nem bírta a tõle kapott kritikát és így akar bosszút állni ami elég gyenge, mert Kata képei jók (még ha béna is volt a fotós), így nincs mit szégyellnie se (: Az pedig hogy ilyen képek kerülnek ki, az részben az Õ hibája is hogy anno feltette õket a netre, még akkor is ha letörölte õket késõbb.
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.