Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://gaborszantai.co.uk/
Ezt most nem a troll mondatja velem, egész egyszerûen ebben nincs pláne, nincs szinkron és gyakorlatilag random -és megint csak: szar- stop-motion van, amire tulajdonképpen bármelyik számot rávághattad volna -vagy aki csinálta-. Ez így ebben a formában inkább kidobott idõ.
///// Asus G751 \\\\\\\\\\

pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
És én ha részeg vagyok, körülbelül ezt mûvelem.
kösz a linket.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Link
██
defekt duó...
Per Aspera Ad Inferi.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Kösz csá
Az alvástól kajás leszek, a kajától álmos.... az élet szép -_-
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
A heavy cost. I pay it gladly.
There is no peace amongst the stars, only an eternity of carnage and slaughter, and the laughter of thirsting gods. But the universe is a big place, and whatever happens, you will not be missed.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.