Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
vagmafia.com

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Pl.
Zúzúnk az iskolába én meg pár haver
Nincs nálunk Fila táska ezért venni kell
Innen már nincs kiút ugy h bocs fiúk
Nekem bejön ez a Fila nekem bejön ez a Fila
A táska az oldalamra csusszan ez mostanában ígyvan
A Fila táska villan.
http://f1ferrari.hu
én ugyan meg nem venném õket, mert randák, és szarok is valszeg, de nem értem miért kell ekkora feneket keríteni neki
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
vagmafia.com
vagmafia.com

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
http://gaborszantai.co.uk/

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
http://gaborszantai.co.uk/

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W
amúgy ezek kurvajók, kár hogy már csomó elévült (fõleg a telós részek)
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Régen imádtam az ilyeneket olvasgatni bár sosem érdekelt annyira, hogy kipróbáljam de egész érdekes dolgokat írnak. Most jutott eszembe, gondoltam belinkelem. 😊

Volt Tomcatnek egy sorkatonai beszámoló írása, egész jó volt, jól elszórakoztam rajta régebben. Valaki be tudná linkelni? Kerestem, gugliztam, de nem találom sehol sem. Akinek megvan az megoszthatná, nagyon hálás lennék!