Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Na errõl dobhatnál néhány linket, mert most olyat írtál, amit eddig még senki.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info
Semmi köze nem volt az ideológiához, legalábbis nem több, mint a Wermachtnak.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
A Waffen SS alakulatainak a harctéri tetteit revidiálták, és bár voltak ott is csúnya dolgok, de felmentették õket a kollektív bûnösség alól, ahogy a wehrmacht-ot is sokkal régebben.
Mengele más tészta, ahogy a Waffen SS néhány tisztje is. Rosszul fogalmaztam, kollektív felmentést kaptak, mint szervezet, és katonai rendszer. De nem személyenkénti felmentést. Gondolok arra, hogy az egyik ismerõsöm nagyapja évekig megbélyegzett volt a rendszer által, csak mert Waffen SS százados volt. Õt, és sok ezer társát revidiálták.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
OFF VÉGE RÉSZEMRÕL ESKÜ!
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
pedig Mengele és társai,azért nem volt akkora ártatlanok,jó tudom h õ orvos volt. azért durva h fölmentették õket.vagmafia.com
Mellesleg a Waffen SS-t kollektíve felmentették minden háborús bûnök vádja alól kb. 3-4 éve. Õk is csak katonák voltak, a legjobbak. Nagyon nem összekeverendõk az Algemeine SS-szel.
De akkor is visszás egy kicsit a dolog...
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
やられたらやり返す。倍返しだ!
Mente et Malleo

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
<#wow2>#wow2>
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
やられたらやり返す。倍返しだ!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.