Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
jó feleség lesz belõle <#gonosz1>#gonosz1>
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Csoport vezetõ:
-hiányzik valaki?
Csoport:
-senkise!
Csoport vezetõ:
- Feri is itt van?
Ildikó:
-Igen, itt vagyok.
Csoport vezetõ:
-akkor mehetünk tovább.
<#idiota>#idiota>
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Amúgy én is nagyon szívesen felmennék ehhez a kajáldához, csak rohadtul tériszonyos vagyok 😄
De nem szívesen élném át újra, hogy megyek felfelé csodálatos idõben és az utolsó 100 méteren jön egy bazi nagy felhõ, ami rátelepszik a hegy tetejére, lelátni semerre, semennyit.. majd jön a hideg, köd mindenfele.. 😊)
[/spam]™
Kapsz egy teát meg egy "csike" levest. 😄
Mondjuk érdekes is lenne telekajolva lemászni. 😊))
Illetve az elsõ képen szereplõ libegõ ára magában foglalja a rizs és a kuty.. izé, csirke árát. 😊
[/spam]™
Kit érdekel, mi ott a kaja? Ha feljutok, csak eszek már valamit, ha mást nem, amit felvittem magammal, jó hazai téliszalámis zsemlét. <#gonosz2>#gonosz2>
Me Magyar turista ugye ilyen. Ha meg ott mégis az étteremben fogyasztanék, akkor csak is olyat, ami megkönnyíti a lejutást. Ha mással nem, lökhajtásos leszek a sok bélgáztol, és mint egy rakéta ember ereszkednék lefele. Csak kellene valami útra valót kérni, nehogy kifogyjon az üzemanyag belõlem. <#ravasz1>#ravasz1>
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
-De, csak nincs pénzünk...
-Nembaj, tudok egy ingyenes kajáldát! 😄D
Baszki, én szó nélkül felmásznék ide 😮
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Mert az oké lenne még, hogy mondjuk a tulaj meg ott dolgozók ott laknak, de az összes kaját nem tudják ott megtermeszteni, és a feljutókkal is kibaszás lenne, ha visszaküldenék ugyanazon az úton. 😄 😄
Bár írták valamelyik képnél, hogy vigyázzunk a szembe jövõkkel, ha jól rémlik...
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
vagy csak egy cetli: "Rögtön jövök" 😄
The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
"Eladó egy családi brutalitás tárgyát képezõ, külsõ fizikai behatás alá került philips lcd tv(konkrétan ököllel bele lett b@szva. <#idiota>#idiota>)Az attrocitás közben nem volt bekapcsolva"
link