Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

HTS s3rg1nh00
mindegyik kombinációnak ugyanannyi az esélye,engem is hülyének néztek a családban,mikor kb 7 évesen kitöltöttem egy ötöst 1,2,3,4,5-tel...két héttel késõbb lett volna vele egy kettesem😄

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Hegi90
mindkettõnek annyi az esélye, mintha eltalálná.

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

tigeroo
haveromék ha felhozzák hogy lottózni kéne mindig megkérdezem tõlük: "szerinted van esély hogy az ötöslottón 1,2,3,4,5 lesz az eredmény?"

"kevés"

na, pontosan ennyi az esélye annak is hogy a Te számaid nyernek. ha belegondol az ember...durva azért.

(amúgy múltkor vettem 2 fáraó kincsét, és nyertem a másodikon 5ezret...életem elsõ kaparós élményéhez képest nem rossz <#idiota>)
Jim Morrison
sajnos nálunk már megtörtén skandinávval ha jól emlékszem.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Dynamic
És ha megjátssza a számokat, vajon akkor is kihúzták volna? Ez már filozofikus irányzatokat feszeget, de érdekes lehet ezen is elgondolkodni (pillangóhatás meg ilyenek). Ettõl függetlenül biztos, hogy én is kurva ideg lettem volna😊
BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

ScarY MAN
durván 8 éve, apám nem a favorit számokat játszotta meg. másnap reggel épp munkába ment, mikor olvasta az újságot, majd ahogy kinyitotta, ugyan olyan tempóban gyûrte is össze. 5ös lottón négyese lett volna. szegény napokig kivolt. 😄

...

BenedekFeco

BenedekFeco

Alien69
De, ha máshonnan nézem, akkor meg 50%, mert vagy nyerek, vagy nem. <#ravasz1>

The Protector
A lottóról mindig a matekpélda jut eszembe a valószínûségrõl.
Ugyan annyi az esélyed arra h kihúzzák a kedvenc számaid mint az h 1.2.3.4.5. a nyertes szám.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

davidka003
Ezért nem lottózok.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Alien69
Nem régen Bulgáriában egymást követõen 2x húzták ki ugyan azokat a számokat! Na, annak mekkora az esélye? Még se bizti, hogy bunda, mert ELVI síkon van rá esély. Még arra is van elvi síkon esély, hogy nyerj anélkül, hogy fogadtál volna, vagy kitöltöttél volna egy szelvényt is, mert ELVILEG VAN rá esély. Például, mész az utcán, és megtalálod a szelvényt, majd beváltod. Vagy, egy rokonod fogad, de meghal, és Te elviszed azt a szelvényt, amit Õ megjátszott, beváltod, és voilá. <#ravasz1>

BenedekFeco
Nope! Chuck Testa...

Dynamic
Akár az is lehet, de az mindenesetre teljesen nonszensz, hogy valaki egy ilyen jelenségbõl csalásra következtessen. Teljesen igaz, hogy a lottó a matematikához nem értõk sportja. (Én sem értek hozzá😛)
DanielT
Ennek semmi értelme... Tudjuk jól, hogy az internet mindenre tudja a választ: FOTOSOP! FAKE!!
edios
szerintem a hajszárítós megoldást tartogasd arra az esetre, amikor a 10 éven keresztül megjátszott számaidat egyszer elfelejted feladni, és pont akkor húzzák ki õket 😊

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Asselm
nem mintha sokból tartana egy ilyet hamisítani...
Dynamic
Istenem, mennyi butaság. Miért lenne csalás? Ugyanúgy, ahogy lehetetlen módon néha eltalálja valaki a számokat, ugyanúgy simán elõfordulhat, hogy valaki meg eggyel kisebb számokat talál el. Gyakorlatilag semmivel nem nehezebb. Biztos volt arra is példa, hogy teszem azt valaki végig fordított számokat jelölt be (pl. 31 helyett 13 stb.) Több millió szelvény között simán akadhatnak még olyan szelvények, amelyek érdekes párhuzamot mutatnak a nyertes számokkal. Miért kell ebbõl idióta összeesküvés elméleteket gyártani?
Alien69
Ja de. Photoshop? <#idiota>

Roger6
Jézusom, más módszer tényleg nincs is...

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

DanielT
És szerinted ez a legjobb módszer a bundázás elfedésére? 😄
benőmenő
Ismerõs történet, de azért az durva, hogy minden száma stimmel, csak egyel kisebbet húztak. Vki nagyon nem akarta, hogy megnyerje.
robotnyk
lehet hogy kamu, de ha nekem ilyen lenne, biztos forró fürdõt vennék a hajszárítóval.
Carlos
És méghogy nem bundázzák a lottókat...

Þór vígi þessi rúnar

Baszki :/

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

DaemoonHunter
megnéznék 1 videót ahol darabokra kapják<#eplus2>

mit brekeg?
DanielT
Jó lenne a francia duma nélkül...
Fura egy konyha, az biztos.
passatgt
<#taps>

desigo
BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

pajti

skymannn

skymannn

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.