Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

BenedekFeco
Fúú öcsém, lehetek a szarod? :-)

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Én olyat is tudok, hogy rosszul leszel tõle... (cenzúra nélkül lefejeznek 1 embert a terroristák)

w77d
a csaj erõlködés és szemrebbenés nélkül nyomja át lassan a gyereken a kardot, mintha vajból lenne a kissrác XXXD

Daell Drow
1:40nel beszarook, berakja a gyerek szaaba a pisztolyt. Az meg csak pislog. XDD
tutituti
elporladt az agyam😄

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

😄

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Baszkiiiii 😄DDD

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

tigeroo
azt a flash gamet linkelje plz valaki amiben van egy karakter adatlapod lvl 1-rõl kezded aztán csak egy gombot kell nyomogatni és kapod az xp-t
Bokafix2
Micsoda fájdalomtûrõ képességük van. <#hehe> Vasvillával meg baltával adják nekik az ívet, de õk meg se nyikkannak, mint Dózsa az izzó trónon... biztos valami fájdalom fetisiszták. <#idiota>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

7131
ez mi f@asz? <#banplz> könnyesre röhögtem magam😄

vagmafia.com

http://thenamelessphoto.com/

BenedekFeco
FIGYELEM!!! Erõsen +18-as jeleneteket tartalmaz!

zöldeshányás
Ezért kell baromi sokan lennünk, 1-1 viperával. 😄<#violent><#duma><#duma><#duma>

\"fingjál bele a rencerbe\"

Froopy
Csak nálunk lehet lennének olyanok, akik késsel mennének. Vagy többen.

A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?

nem ez az ember szokott az Asztóriánál táncolgatni? 😊
Hoppá... Elõbb olvas, utána pofázik. 😛

Szerintem kevés madár száll ennyire magasan... 😛

CattiBrie
megyek operatõrnek 😊

[/spam]&#8482;

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

zöldeshányás
Én meg azon filóztam hogy meg kéne csinálni.Vagy ezt vagy valami hasonló ökörséget. 😄

\"fingjál bele a rencerbe\"

Calver
olyan furcsa, hogy minden hozzászólásodban ugyanannak az oldalnak a linkje szerepel.. <#miaz>
fõleg h emlékszem, h már másik reget vágtak ki innen ugyanennek az oldalnak a reklámozásáért...

"The trees move. Do you not see it?"

Zsoltika 007
Olyan magasan nem jár madár. Inkább ûrállomás távlatból 😊

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

BoneDragon
Volt.

Földünk madártávlatból, ennyire szép videót még nem láttam róla, nagyon adja...

http://shtrend.hu/index.php/Minden-kep/ennyire-szep-meg-nem-volt-a-foeld-video.html

Dzsini
nem nagy munka, jó pénzért (egy ilyesmit összerakni pedig template-ek is vannak, nem kell összefotosopolni, csak kitölteni a sorokat)

A nagynéni-nagybácsi poénra pedig 2001-es linket adtam innen a fórumról, valószínûleg még régebbi, akár magyarul, akár angolul.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Itt is van.

Mondjuk ez meg bizonyítja azt, hogy TÉNYLEG létezik a világon olyan ráérõ idióta, aki idõt és energiát nem kímélve lefordít és összefotosoppol egy ilyen szar poént.

Persze, nyilván egy nagy, világméretû összeesküvés van a háttérben, ami el akarja hitetni velünk, hogy az emberek hülyék, közben meg nem is.
Te komolyan azt gondolod, hogy van ember, aki idõt és energiát rak egy ennyire szar poén kitalálásába és összefotosoppolásába? Ez egy kicsit súlyosabb idiótaság szerintem, mint egy ilyen faszbúkos pillanatnyi elmezavar...

Ez a lenti eredetileg nem magyar, hónapokkal/évekkel ezelõtt láttam failblogon angolul.

w77d
egész jók lettek 😄

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Dzsini
csak 5 hozzászólással elõtted írtam 😊

De jól látszik, hogy a régi korok "amit az újság ír az igaz", "amit a rádióban hallok az igaz", majd "amit a tévében látok az igaz" után most az "amit az interneten látok az igaz" idõszak van.

Bár ennek ellentmondani látszik, hogy sokan lendületbõl "fake, fotosop"-ot kiáltanak bármire, amire épp kedvük van - de az, hogy valaki egy szöveget összerakott facebookos kinézetre, úgy néz ki jelenleg a hitelesség biztos záloga.

Lehetnek ennyire hülyék az emberek, de nem azok, akik ezeket a képeket összerakják, hanem azok, akik egy pillanatra is elhiszik, hogy nem reklám/poén céljából készült tákolmányok. (és miután erre rámutat valaki, rögtön közlik, hogy õk ezt természetesen tudták, és egy percig sem lehetett õket félrevezetni)

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Ilyen nincs. Ezek a FB-os írások szerintem kamuk. Ennyire nem lehetnek hülyék az emberek.
LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Dency

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

fluorTomi
neeeeeeeeee, ez már tényleg durva

Pluskast
Hoffit idézve: "Hú de sötét van odabent"

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Dzsini
Már sok éves szokás, hogy régi vicceket (régebben iwiwes) facebookos beszélgetésnek álcázva sütögetnek el újra, természetesen valami nagy vízjellel feldíszítve.

Az újszülötteknek természetesen minden vicc új, de ez is elég régi.

Lazarus
LasDen
sajnálatos baleset...

😄DDDDDDDDDDDDDDDDd

Ezen beszartam xDDDDDD

Carlos
<#wilting>

Þór vígi þessi rúnar

szigorúan HD-ben! <#eljen>
esgerus
Wtf? 😄

CattiBrie
😊))

[/spam]&#8482;