Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

a kommentek hatalmasak 😄 😄

Jah Live!

Carlos
Harisnya tûsarkú RULEZ!

Þór vígi þessi rúnar

SzirmosSzisza
Ja vágom, elment rappernek 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Dzsini
Összevonták a másik sráccal a szerepét (õ hal meg helyette, a fekete srác csak helykitöltõ), mert a színészt letartóztatták kábítószer-birtoklásért és termesztésért 😊
Közmunkára ítélték, de így nem vehetett részt a forgatáson.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza

Aquir
és persze a többi oldalon folytatódik

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

GTA IRL!
nearo
Tökjók, 4-est meg 7-est kitaláltam^^
Viszont csalódtam magamban, hogy a 6osra nem jöttem rá, túlkombináltam... az indiános verzióját ismertem, hogy "két indián ül a kenuban, egyszercsak azt mondja az egyik: te az én fiam vagy, de én nem vagyok a te apád. Hogy lehet ez?"

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Dzsini
Igen, a salátás régebbi volt, viszont az ivási problémás (mint az Airplane-ben) nekem új 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

kemszi2
😊
passatgt
Vidám néger nõ vásárol:

passatgt

Dzsini

Dzsini
De, ez egy vicc, egy vicces kép - évek óta az a szokás, hogy facebookosra/képregényesre írnak át vicceket, évtizedes régi szövegeket, mert így valódi(bb)nak tûnik, és sokan azt hiszik, hogy ha kicsíkozott nevekkel facebookos szövegként van valami, akkor az rögtön valódi, hiteles információ.
Pedig nem.

Lásd talán egy hete a "nagynéni leszek vagy nagybácsi" történetû képet, amire többen rögtön reagáltak, hogy úristen milyen hülye az elképzelt hozzászóló, pedig egy 10+ éves vicc lett csupán átírva egy ilyen sablonra - és valóban, léteznek hülye emberek, de ettõl még a szöveg ugyanúgy egy vicc marad, átírva egy modern felületre, és nem hiszem, hogy egy viccnél el kellene kezdeni moralizálni azon, hogy a viccbeli személyek milyen valódi dolgokra hasonlítanak. Hiszen minden vicc valamilyen valóságos sztereotípiára épít (ez is, a hülye nõ, aki ezer dolgot csinál vezetés közben).

De hogy ne csak duma legyen itt, egy vicc: "Egy BMW 130-al ment a mellettem levõ sávban. A nõ a kormány mögött egészen közel hajolt a tükörhöz és festette a szemét. Egy pillanatra nem néztem oda, csak hirtelen azt vettem észre, hogy a kocsijával jön át az én sávomba. Annak ellenére, hogy meglehetõsen férfias ember vagyok, mégis annyira megijedtem, hogy kiesett a kezembõl a borotvám, amelyik kiverte a másik kezembõl a szendvicsemet.
Miközben megpróbáltam a térdemmel az autómat a sávban tartani, leesett a telefonom a fülemrõl, bele a lábam között lévõ forró kávémba. A kávé kifolyt, megégette a legértékesebb testrészemet és megszakított egy nagyon fontos beszélgetést.
Na ezért utálom, ha a nõk autót vezetnek!"

pajti

jazzy
Most nem értem mi a problémád pont neked ráadásul, raktak 1 képet, kifejtettem a véleményemet, ez nem egy vicc, nem egy vicces kép, nem hiszek el mindent, leírtam a véleményemet amivel többen egyetértettek, ennyi és nem több.

Nem vagyok elõítéletes, férfiak is csinálják, de több nõt látok, ennyi, nem statisztikák alapján alakítok véleményt, hanem az általam megélt dolgokból.
Dzsini
Látom sikerült a lényeget megragadni. A szõke nõkkel szemben is elõítéletes vagy a viccek miatt, ugye?

jazzy
Mert az egyházak állapotát kilóméterekrõl leszarom, viszont nap mint nap halnak meg emberek az ilyenek miatt, engem is ütött már el majdnem egyirányú utcában menetiránnyal szemben 30al tolató autós, aki telefonált..
Dzsini
Van vicc is, ami nem volt az 😊 Teljesen lényegtelen, mert nem a valóságtartalma miatt került ide.

SzirmosSzisza
Ez pont nem fake 😊

Dzsini
Olyan is van, hogy egy rabbi és egy pap bemennek egy kocsmába, mégsem kezdenek el moralizálni az ilyen viccek után az egyházak állapotán (pláne nem kiakadni, hogy a rabbi miket csinált már megint) 😊

Részemrõl beülhet. Miután eltörik a lábait, úgysem tud vezetni.
Broafka
persze, de maga az ötlet az jópofa, és ezért is van az, hogy a videón néha olyan nyugodtan állnak ott a csajok 😊

Ez olyan, mint amikor azt mondod a csajnak, hogy fogadjunk egy ezresben, hogy a kezeim használata nélkül érintem meg a melleidet. Aztán telibe markolod, mire a csaj értetlenül fog nézni, de te adod az ezrest, hogy nyert! Megérte, nem? 😄

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

RelakS
Ja, fontos embert majdnem nap-mint-nap látok. Olyankor szoktam megérteni, miért lassú/nem adta meg az elsõbbséget/kacsázott.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

jazzy
Te nem láttál még telefonáló / sminket igazgató / oldalra beszélgetõ nõt autóban? Ez lehet, hogy nem igazi kép, de VAN ilyen.
Wreck86
Csak megkérdik elõtte õket,szabad-e.

Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Wreck86
Igaz.pont 😊

zsakosfrodo2
10 évre? Soha nem ülhetne volán mögé, inkább.

Dzsini
A vicctopicba beírt vicceket is komolyan veszed / elhiszed?

jazzy
Eltörném a kezét, lábát az ilyennek és elvetetném a jogosítványát 10 évre.
SzirmosSzisza

eightmiles
nincs többé, aki téged a járdán le tudna lassítani, utolsó kettõ üt 😄

Dzsini
Egy munkatárs nyert egy kétmillió dolláros házat 😊

0Fritz0
Egyszerûbb lett volna Gyurcsókot megkérni, hogy a kamara elõtt buzgón hadonászva keltsen Putyin körül egy mentális csöcsvihart.
Legalább annyira hatékony lett volna. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Broafka
kár, hogy a videó eleje le van vágva:
Ez eredetileg úgy készült, hogy szegény Putyin elnök a felesége miatt nem foghat meg annyi mellet, úgyhogy segítenek neki, és a csávó megfog 1000 mellet és majd kezet fog Putyinnal és így "adja át" neki

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

jazzy
Hát így nem hétköznapi, hogy egy csávó meg egy kamerás odamegy és megfogja a mellét..
Wreck86
Mitõl ijednek? Némelyiknek sztem sok sok év után most ért vki a "testéhez".

Vaxi

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

bboyatty
Na most irigy vagyok.

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑