Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

Foglyokat nem ejtünk, sebesülteket is lelőjük.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
http://gaborszantai.co.uk/
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

http://gaborszantai.co.uk/
The Matrix has you...
Per Aspera Ad Inferi.
Ez a legdurvább, amit mostanában hallottam. Mehet nekik az atom.

The Matrix has you...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
The Matrix has you...