Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Az ilyeneknek kéne letörni a kezét. Ha még valami szépet csinálna, az senkit nem zavarna, vannak nagyon szép falfestések, de ezek a kibaszott kirkszkrakszok undorítóak, és pont bárki meg tudja csinálni. Igen, egy down-kóros krokodil is.
HTS s3rg1nh00

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

robotnyk
hol vannak a sörös dobozok, nejlonzacskók, meg eldobált cigi csikkek a sínek közül?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ja hogy nem a balkánon készült a kép, és nem ûznek sportot abból a böszmék, hogy tönkreteszik azt is ami véletlenül nem ocsmányra sikerül alapból...
kifli
Szegeden nemrég épült egy fõvel borított szakasz....
HTS s3rg1nh00
én a miskolci villamospálya felújításánál ezt az egyet nem értem,sokkal olcsóbb is lett volna mint lebetonozni az egészet,és talán ha leesik hirtelen egy nagyobb mennyiségû esõ is felszívna valamennyit,így meg csak megáll...de mindegy,hozzászoktam már,hogy marhák irányítják a várost(meg az országot)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

SzirmosSzisza
Mindene tele lenne az embernek granulátummal 😄

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

LasDen
amúgy is, ki a tököm akar mûfüvön piknikezni...nem olyan jó az...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

NagyiBMX
csöveseken kivül más nem feküdne a füvesitett sínre, de nem baj

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

passatgt
indexes videóban volt, hogy a bkv azt írta, a "mûfüvön pihenés véglegessé válhat", nem szó szerint, de ilyesmi volt😄

mousee
pedig pont most terveztem kimenni piknikezni egy picit a mûfüves villamospályára... jeeeeeeeeeeeeeeesus

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

Szegeden van ilyen és marhajól néz ki 😊

Master91
Pedig tényleg marha szép!
Master91
Pfff......"ellephetik a piknikezõk" úristen ,azé ne nézzenek már ennyire hülyének minket
passatgt
ilyen se mostanában lesz nálunk:

BoneDragon
Gyönyörûen néz ki azzal a 600 éves sárga villamossal...😊

passatgt
"magyar" verzió😄

SzirmosSzisza
Ahh, de jól néz ki :!

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

w77d
<#worship>

robotnyk
amit azok csinálnak akik ott dolgoznak a Wall Streeten, az is "zavaró"
Alexease
A bekes tuntetest is be kell jelenteni es engedelyeztetni kell. Hogy ott mi volt a helyzet, nem tudom. A video alapjan sokaig mehetett a huzavona, felszolitas, bemutatas volt, teljesen szabalyos a dolog. Bar hulyen nez ki, az teny😉 Buntetest is csak azert kapott a rendor, mert nagy volt a lazadas miatta.
darki81
ez durva<#ijedt>

&#9733; d &#955; r k i Steam http://steamcommunity.com/id/darki81 &#9733;

SzirmosSzisza
OWS se erõszakos vagy bármi, de azért eléggé zavaróak lehetnek ott, õket is oszlatják felfele.

Vaxi
itthon is volt hasonló eset

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Nivea
ebböl aztán megtanulja leckét!😄

SzirmosSzisza
2 hónapig felfüggesztették fizetett szabadsággal, ha jól tudom.

Magnum PI
Hát ez egy érdekes kérdés. Ha az volt a parancs hogy oszlassák fel a tüntetést akkor végül ezt kellett tennie vagyis jogilag helyesen. Ahogy láttam még figyelmeztette is a tüntetõket. Még lehet ez is jobb mint mikor gumilövedékkel hátba lõnek 😄. Amúgy meg békés tüntetésnek tûnt szóval nem cselekedett helyesen, de hát a rendõrök csak eszközök.

Nivea
amugy kapott vmi megrovást a rendör v "helyesen" cselekedett?

SzirmosSzisza

SzirmosSzisza

Dynamic
A mai napig is forgalmaznak diavetítõt és diafilmeket játékboltokban, szóval mindenképp fail, hiába volt gyerekkoromban gyakoribb.
valaki belinkeli ide errõl a fújós rendõrrõl az eredeti képet vagy mi ez?😄

mijki

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Frosty01
kicsi vagy tem ég az internethez -.-

a diavetítõvel nyomatott mese-estekrõl van szó "menõbenõke"

practitioner of the forbidden arts of death

Roger6
Szerintem meg nem látjátok benne a viccet. Én jót röhögtem rajta, pedig én is láttam kiskoromban ilyeneket, diavetítõvel mindennel vazzeg. Na ezért vagytok öregek, mert nem értitek a viccet, és magatokra veszitek. <#nezze><#hehe><#vigyor>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

pajti

benőmenő
szerintem sem attól öreg vki, hogy emlékszik ilyen dolgokra, mert nekünk a mai napig van hagyományos fényképezõnk.
SigS
A fák meg kimondottan élvezik...meg se moszdul <#fejvakaras>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

0Fritz0
Nem sajnálták a digitális puskaport.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Boconadi
nem esett le az ironia neked
RelakS
márhogy azt hitted, hogy nem fék, nem? 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Froopy
Jah. A robbanásig azt hittem, fake. De utána felnyílt a szemem.

A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?

SzirmosSzisza
seems legit

Froopy

A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?

pár hete barátnõm is mutogatott ilyeneket, hogy miket tartott meg gyermekkorából, hogy aztán majd megmutassa a gyermekeinek is 😊 szerintem sem vagyunk öregek, anyjuk picsáját akik ezt így tálalják 😄

The Matrix has you...

LasDen
emlékszem és nem vagyok öreg....😊

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Daell Drow
ez lemaradt:
Daell Drow

szabod

Mente et Malleo

itt van valaki, aki az utcán kezdte és elérte az örökkévalóságot:

szerintem...
a kis köcsög megpályázhatja a liba helyét... <#nevetes1>