Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

:')
SzirmosSzisza
😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

circa

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

BenedekFeco

fixon

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

FZoleee
passatgt
http://www.dealextreme.com/c/car-dvr-cameras-1505?page=1&pagesize=52&pagesort=popularity

itt van egy csomó és nem egy vészes összeg, soket lehet spórolni vele alkalom adtán😊

Metalmilitiakid
Másik kedvenc, ami velünk is volt, de hálistennek elismerte a csávó a hibáját. Mentünk elõttünk egy kocsi lassított a keresztezõdésnél, kitette jobbra az indexet, már alig ment vagy 15-20 al, apám szépen elkezdte kerülni erre berántotta hátranézés nélkül balra a kormányt, mert õ meggondolta magát és mégis a másik irányba akart kanyarodni.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

passatgt
amúgy érdemes venni ilyen kocsiba való kamerát, amit rálehet cuppantani ablakra és vesz fel pl 1 órát folyamatosan, valami gebasz van van róla videód legalább

HTS s3rg1nh00
nem azt mondtam,hogy nem nehéz bizonyítani...de azért(fõleg nagyobb városokban) már van egy pár kamera is,na meg tanúkat is lehet szerezni...anno az én balesetemnél is volt kettõ,szerencsére szükség nem volt rájuk...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

GyuriX2572
<#taps>

BenedekFeco
Persze, hogy láttunk már olyat. Csak éppen ezt magyarázhatod majd a Yard-nak, aki szépen megállapítja, hogy nem tartottad a követési távolságot. És ha véletlenül nem vetted videóra, akkor bizonyítani sem tudod az ellenkezõjét.

KRESZ- Flém, Fuck Yeah! :-)

GyuriX2572
csak olyan embert láttam aki ezt 37-el csinálta

HTS s3rg1nh00
mert te még sosem láttál olyan embert aki a másik elé vágott be amikor az épp gyorsított,mindezt 2 méterre a hátulról jövõ elõtt,amikor ha csak 36 km/h-val jön a hátsó,0,2 másodperc alatt bele is ér a másik seggébe...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Krinyo
jah, ezt hívják "büntetõ fékezésnek"

GyuriX2572
olyan nincs h indokolatlanul (bármikor mondhatod, hogy átszaladt egy macska) szóval aki nem tart követési távolságot az csak magára vethet... ennyi

Krinyo
csakhogy azt bizonyítani szinte lehetetlen

Frosty01
jah, kivéve ha indokolatlanul fékez vagy mondjuk még százhetvenkettõ lehetséges esetben <#idiota>

practitioner of the forbidden arts of death

BenedekFeco

GyuriX2572
akkor is õ a hibás 😊

Broafka
kinek van ennyi ideje? 😄

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

BenedekFeco

NagyiBMX
és ha a csaj tolatott neki ?

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

BenedekFeco

BenedekFeco

GyuriX2572
nem akarom elrontani a poént, de aki hátulról beléddúrran a hibás, akár iszik akár nem = FAIL

passatgt
😄

FZoleee
Upsz. ez van ha nem olvassa végig az ember rendesen a fórumot... -.-'
ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tutituti
igaz😄

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

passatgt
inkább errõl kérdezzenek mint a ladygaga féle muzsikáról😄

tutituti
nem értem hogyhogy itt teszik fel mindig ezt a kérdést?😊
Kéthetente valaki keresi ezt a videót,pedig nem is annyira egetrengetõ.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

SzirmosSzisza

[HUN]Crassus
3:20

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Wáááááááááá :X :* =)) Köszi. Reggel óta keresem. Yahoo answer ez mellet ló.... xD

Dzsini
Emellett a hoe igazából kapát jelent (bár itt a régi angolszász "sarok" szó él tovább), de ezt ma már kevesen ismerik, így sok képet lehet találni a "biztosan k*rva" / "Sarok partvidék" felirat mellett pózoló hölgyekkel 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

passatgt
Cinnamon Chasers - Luv Deluxe

Sziasztok bocsi az offért de már nem tudom hol kérdezzem meg 😄 Szóval keresek egy videót amiben egy csávó elindul autóval majd találkozik egy csajjal akivel elmennek egy étterembe. Itt két féle kéõpen folytatódik . Egyik esetben kifizetik a számlát majd nem... A végén egymást lelövik mikor a csávó megáll az autóval mert kell pisáljon 😊) Valami francia címe van itt is láttam még tavaly azt hiszem 😄

Calver
segítség, nézd hozzá a táblát <#idiota>
ha még mindig nem

"The trees move. Do you not see it?"

passatgt
Hoe = Whore = Kurva
Foreshore = For sure = Minden bizonnyal

SzirmosSzisza