Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cement
!!😄DDDDDD

respect to the man in the ice cream van

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

BenedekFeco

Random_
Ugye ez csak vicc?!!

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Törölt felhasználó
Ha valakinek van Paypal accountja vagy ismeri a rendszert és válaszolna néhány kérdésemre, az privátban dobjon már egy üzit, mert nem akarom itt szétspammelni a topikot! Köszi!
BenedekFeco

desigo
Hozzászólások nagyon jók.
A srác rámehetne,hogy többen lájkolják mint Zuckerberget. <#eplus2>

"Simon Attila Na, már csak 1 nyereményem van hátra, amit nem kutattatok fel xd hajrá mindenkinek ^^ Kész vicc, hogy ennyire ráértek -,-"

a kis naiv...
davidka003
Én ha rákattintok itt a képen az sg-s linkre akkor nem nyitja meg.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Ójee...

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

sonic syndicate
http://subba.blog.hu/2011/12/09/score_3

kifli
van az olcsóbban is 😊
Kata
15ezerért 5000 like-ot lehet venni, amit egy napon belül megkapsz. Hogy tudom, mi? 😊 Teljesen véletlenül pont a múlt héten hallottam vagy olvastam valahol.

[/cserf][/fülünyúl]

kifli
bizonyos fórumokon, lehet elég olcsón face lájkokat vásárolni 😄
A kommentek kozott ott van a foszerkeszto valasza, elismertek, hogy hibaztak, hibas a rendszer.
A legdurvabb, hogy a sarcnak nem ez az elso ilyen 'kozonsegdijas' nyeremenye.

http://gaborszantai.co.uk/

vegicsek
Nem tudom mikor látják már be a cégek, hogy a facebook marketingben a lájkolós versenyek egyáltalán nem növelik a cég ismerettségét, és nem is adnak reprezentatív eredményt a pályamunkák minõségérõl.

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Adaaam

everything's better with music

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

LasDen
😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

zzeN
"respawn back to kitchen in 3...2...1..." 😄D

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

robotnyk
"fake and gay"
Asselm
Christian88

http://www.twitch.tv/hegii

Igen, de nem azert, mert annyira vicces, hanem mert masok rohogese ragados.

http://gaborszantai.co.uk/

matyi0323
<#eljen><#awink>

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Alexease
Nehany nap mulva lesz eppen 5 eves az a video. Valoszinuleg meg nem volt itt nehany szazszor😉 De meg mindig rohogok rajta😄
matyi0323

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

sonic syndicate
Daell Drow
Pedig te kezted. Azt kerdezted "ez mi?" es arra linkeltek a videot.
BenedekFeco

Seth
mijaza dalek ? 😄

PSN ID.: Beegabor

BenedekFeco

BenedekFeco

A rossz pirula :-)

Calver
<#shakehead><#wow3>

"The trees move. Do you not see it?"

BenedekFeco
Szombat esti Skyrim-flém, mit tettem?!

leszarom a meme-t, nem az érdekel, istenem, de nehéz felfogásotok van...off vége, nem téma, megkaptam a választ.

The Matrix has you...

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

mert egy glitch, hiba a játékban. ezek szerint nem láttad a többit amin térdlövéstõl összeesnek, mint a merevgörcsöt kapott kecskék...vagyis akkor nem halnak meg, csak eldõlnek mint a sós-zsák, majd nézd meg ha érdekel.

The Matrix has you...

Calver
hát persze hogy meghal, használd nyugodtan, hiszen egyértelmû, hogy ebbõl ered ez a meme, és nem abból, h az összes õr minden második mondata ez.
<#gonosz3>

"The trees move. Do you not see it?"

Fresh Duke
Nem.

A heavy cost. I pay it gladly.

RelakS
miért halna meg?

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

én azt kérdeztem, hogy ha térdem lövöm akkor meghal. ezen mi nem érthetõ?

The Matrix has you...

RelakS
pedig ezt kérdezted.
Amennyire én tudom legalábbis, párszor elmondja a jóember, hogy harcos volt, de térden lõtték, azóta nem harcos. Ebbõl jön a marhulás...

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

nem éppen erre voltam kíváncsi, hanem, hogy ez glitch? mert akkor használom, ha szarul állok a csatában...

The Matrix has you...

Foglyokat nem ejtünk, sebesülteket is lelőjük.

BenedekFeco