Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

BenedekFeco

ps7a
Az ünnepi hangulat jegyében egyezzünk ki egy, kinek a pap, kinek a paplan elméletben :-)

BenedekFeco
<#eljen>

"nekem ne mond hogy szép"
- valójában arra gondoltam, hogy annyira helyesek; érdemes megosztani másokkal is...
- Elnézést, hogy úgy érezted valamit rád erõltetek... szó sincs róla, én megértem... te más vagy...

"mint nagyanyám fogsora amit pohárba tart, undorító"
- ez nem volt szép azokkal szemben akiknek tetszenek az általad lehordott emberek.

A fórum lehetne egy kellemesebb hely is, ahol hangulatosan incselkednek, viccelõdnek az emberek. Nem osztják az észt, mint most én :-)
zöldeshányás
A hülyeség határtalan.Valaki tegyen mellé méhecskét!😄

\"fingjál bele a rencerbe\"

ps7a
Köszönöm Férfitárs 😄

Ez a fórum is tele van elméletbõlötös nõcsábászokkal, ahogy látom... 😊
Van egy-néhány amelyiknek a test tömeg indexe nem éri el a sovány szintet, ami már beteges. Kb fele még elmegy kategória de a többi amelyiknek a bordáit lehet számolgatni 3 méterrõl nekem ne mond hogy szép, gerebje, mint nagyanyám fogsora amit pohárba tart, undorító, és mielõtt letácsolnál a másik véglettel is így vagyok hogy azért alakja legyen meg, de se egybefolyás se ilyen börtönrács oldala ne legyen, lefekszel reggel a mellkasán ébredsz felszöksz és elszaladsz azt hiszed börtönablak 😊) na ne.
ps7a
De már hallottam róluk :-)

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

N o N a m e
nem láttál még nõt? szerintem tök átlagosak.. 😊
ps7a
Jó igazad van. Elhamarkodottan gépeltem. Hogy a karácsony és az újév közelségének szelleme járja át a reakciómat, javítanám magam.
Mindjárt kitalálok valami frappánsat, csak el kell vonatkoztatnom a kiálló bordáktól 😄

Tudsz te ennél fórumozósabban is fogalmazni... pl karácsony van; - rájuk férne egy bejglis hosszú hétvége... vagy valami... ne már, hogy férfi létedre "csak ez jut eszedbe" róluk...
Ne legyetek ratyi kockák...
ps7a
Mint valami bulémia reklám :/

"vót má"
- de nem lehet betelni vele;

- nagyon ígéretes;

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

Effe88
hát ez micsoda???<#zavart2>

Aquir

Aquir

szomferi
na ez jó jelenet 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

BenedekFeco

NagyiBMX
<#idiota><#kocsog>

ASUS H87M-E | intel Core i7 4771 @3.5GHz | ASUS nVidia GeForce GTX650 Ti Boost | 8GB Corsair DDR3 1600MHz

<#banplz>
Alexease
<#idiota><#taps><#banplz>
vérpocok
1:44 - 2:10

Harlan fekete hattyúnak nevezte Almát... valaminek, ami definíció alapján nem létezhetne, de mégis van.

Alexease
<#zavart1>
Bokafix2
1:44 - 2:10

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Alexease
Tudom, reggel 6-kor csinaltak a videot, attol olyan amilyen. Csak a hangulata fontos a videohoz, amihez a korai idopont es a minimalis/nulla forgalom is hozzajarul.

Nalunk sem volt sokkal jobb a helyzet, meg 30-35 eve😊 Obudan nottem fel, es amikor megnyilt a Florian (uzletkozpont Obudan😄DD), odajartam vasarolni (mert minden mast bezartak:/) a Szentendrei uton keresztul, pedig az legalabb 8 sav keresztbe, szinte csukott szemmel, nagy szatyrokkal is at lehett baktatni.

Manapsag meg csucsidon kivul sem lehet puskaval atloni a tuloldalra😄DDD
0Fritz0
Phenjan 3-4 milliós fõváros és nem hívnám szellemvárosnak, bár valóban nincs akkora nyüzsgés, mint egy tipikus nyugati nagyvárosban.
Valószínûleg munkaidõ alatt videóztak, amikor mindenki a gyárban nyomta az ipart.

Munkaidõ alatt:

Csúcsidõ + ünnepség:

A parkolással biztos nincs gond. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Fresh Duke
Teljesen más érzés lehet ott lenni, mint itt. Egy rövid idõre kipróbálnám, ha nem más, jobban megbecsülném ezt az országot utána...

Viszont kíváncsi vagyok, hogy naponta hányszor húzzák meg a forgalomirányító nõt. <#eplus2>
(Ekkora forgalom mellett ugyan ki látná?)

A heavy cost. I pay it gladly.

Froopy
Nem szeretnék ott élni.

A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?

Alexease
1:44–2:10 <#rinya><#shakehead>

Mindekozben Eszak-Koreaban
BenedekFeco
Már az ötlet is el volt cseszve...

artschi
a sapka nem védte a fejét...

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

nem jött össze neki... 😄
pajti