Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
http://bexter.hu Szép Fényeket!
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

foreveralone
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
munkatársam meg kint szaudiban volt és mikor 20 alá ment a hõmérséklet kint, az egyik kinti tag fogta magát és nagy usankában sapkában sálban ment ki az épületbõl 😄
\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Mármint, ami az elsõ sort illeti, a másodikkal kapcsolatban vannak kételyeim... 😊
A heavy cost. I pay it gladly.
tehát az sg ismét segített vkit az internet rögös útján😊
(ez most tényleg jóindulatú hozzászóéás😊
Amúgy, szerintem csak itt baszogatják. (Habár, más oldalakat nem nézek, szóval nem tudom...)
A heavy cost. I pay it gladly.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Nem szuletett szepnek, es? Attol meg teljes lehet az elete, nem hianyzik par kocka baszogatasa, akik lehet joval nyomorultabb eletet elnek.
http://gaborszantai.co.uk/
Vagy...
En mar telikabatot hordok (iden meg csak vekony oszi kabatig jutottam, 10 fok ala nem ment a homerseklet), akkor az angol (rossz nyelvek szerint bekokainozott) tini lanyok miniszoknyaban cigiznek a pubok elott.
A babakocsiban tolt ivadekokon pedig nincs cipo, extrem esetben zokni.
25. perc kornyeken ugye errol velemenyt is hallhatunk...
http://gaborszantai.co.uk/

"Mivel a japán bölcsi-oviban nem adnak télen sem zoknit a gyerekek lábára, mostanra egy edzett, stramm gyerek lett belõle....
..2-3 fokos tokiói tél.."
Þór vígi þessi rúnar