Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

N o N a m e
Ez az Ibériai félsziget, ugye?
pajti

<#violent><#ticking>

BaliBoy
Az én érintõképernyõs telefonom találkozott már az aszfalttal. Az ég világon nem lett semmi baja. Kicsit az éle göröngyös lett.

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

Bexter
Ilyenem volt. 2 emeletrõl betonra többször megvolt neki bírta 😄 Megkapta húgom 1 hét után kampec lett neki 😄

http://bexter.hu Szép Fényeket!

skinnyman

Regards,

SzirmosSzisza
Kocsival is ha ütközöl úgy összegyûrõdik, mint a papír, de te sértetlen maradsz 😊

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

LasDen
nem kell elejteni és nincs probléma...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zomil
huhuh, fateromnak ilyen volt, elég jol birta 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

bosco05
ezzel a telefonnal ölni lehetett...
Fresh Duke
Így már "true story". 😄

A heavy cost. I pay it gladly.

Froopy
Régen olyan Erikszont szerettem volna😄 Helyette a jó kis nem csepp-por-ütésálló változatát kaptam😊

A hangszínt hanglétráról festjük a hangfalra?

asysoft
Én is inkább így emlékszem, így "there, I fixed it"😊

/*WTF?!*/

Zomil
már nem azért, de ahogy én a telefonomra emlékszem mikor leesett 3felé repült, elölap-hátlap és még az akksi is elrepült 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

LasDen
a charlie sheenes sokkal jobb...😄DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

davidka003

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Bokafix2

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

ScarY MAN
tõlem azért kapsz egy mínuszt... biztos, ami biztos alapon.....

...

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Dency
Lightos nagyon

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

BenedekFeco

szucsy89
BenedekFeco
ültetés?

kommersz

foreveralone

\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

GyuriX2572
ez mi?

Büdös Bohóc
hehe

munkatársam meg kint szaudiban volt és mikor 20 alá ment a hõmérséklet kint, az egyik kinti tag fogta magát és nagy usankában sapkában sálban ment ki az épületbõl 😄

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Bucser
Az hagyján de a gánai munkatársam õsz elején amikor én még néha a széldzsekiben is lerohadok nagykabát, sál, sapkában jár dolgozni és a légkondi fût 28 fokon...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Alexease
4:05– <#zavart1> 4:30– <#wow1><#idiota><#wilting>

Imisz
Hali! Az a kép kellene, amin egy tablón rajta van egy gyerek képe, és a neve Jack Daniels.. aki ismeri szerintem tudja mire gondolok 😄

Szabi84

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Fresh Duke
<#eljen>
Mármint, ami az elsõ sort illeti, a másodikkal kapcsolatban vannak kételyeim... 😊

dave9004
problem solved. ismerõse valszeg beavatt a titkosításba.
tehát az sg ismét segített vkit az internet rögös útján😊
(ez most tényleg jóindulatú hozzászóéás😊
Fresh Duke
Hol látta viszont az adatlapja képét? Nem hiszem, hogy ide járkál fel unalmában. 😄

Amúgy, szerintem csak itt baszogatják. (Habár, más oldalakat nem nézek, szóval nem tudom...)

Danka88
itt szól az igazság...

Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...

ivjoe
Seattle-ben voltam kicsit több mint egy hónapja, ott november végén én már szétfagytam tavaszi-õszi kabátban, az egyik csóka minden nap rövidnadrágban volt.
GyuriX2572
akkor lájkoljuk

davidka003
Idegenként is látszik minden. Még lájkolni is lehet.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

kakaoskalacs
NE jelölje vissza ha valaki idegen bejelöli.... ennyi.

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

csokalaci
Éppen ez a baj, hogy innen sg-rõl indult gondolom az egész.

http://facebook.com/musicleander

Ez az a kategoria, ami se nem humoros, se nem aranyos, se nem erdekes, de meg satobbikent sem erdekli szerintem a tobbseget.

Nem szuletett szepnek, es? Attol meg teljes lehet az elete, nem hianyzik par kocka baszogatasa, akik lehet joval nyomorultabb eletet elnek.

http://gaborszantai.co.uk/

csokalaci
Szegény nõ...

http://facebook.com/musicleander

Lett lakotarsak mar-mar kinosan fazosak, amikor en meg poloban, vekony pulcsiban megyek az utcara, naluk sal, kabat a minimum.

Vagy...

En mar telikabatot hordok (iden meg csak vekony oszi kabatig jutottam, 10 fok ala nem ment a homerseklet), akkor az angol (rossz nyelvek szerint bekokainozott) tini lanyok miniszoknyaban cigiznek a pubok elott.
A babakocsiban tolt ivadekokon pedig nincs cipo, extrem esetben zokni.

25. perc kornyeken ugye errol velemenyt is hallhatunk...

http://gaborszantai.co.uk/

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

BenedekFeco

Télen is zokni nélkül

"Mivel a japán bölcsi-oviban nem adnak télen sem zoknit a gyerekek lábára, mostanra egy edzett, stramm gyerek lett belõle....
..2-3 fokos tokiói tél.."
Carlos
nálunk van egy fehérorosz kollegína õ simán miniszoknyázik és vékony pulcsizik amikor mi nagykabátba majdmegfagyunk... Szeretjük is érte, hogy télen is van szép láb amit lehet gusztálni. 😊

Þór vígi þessi rúnar

passatgt
attól még fázott gondolom