Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZTM
Azok a "krampuszok" biztos jól megbüntetnék a rossz fiúkat <#finom>

RatBaG
utólag is...

Per Aspera Ad Inferi.

The Protector
köszönöm

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

bosco05
Ez egy senkiházi fattyú. Annyira okos mint a tököm kb...
ez azértd elég érthetetlen számomra, hogy nem képes érvelni a véleménye mellett, biztos komoly szaktekintély, ha meghívják mûsorokba, de ezt kb retorika oviban tanítják mint ellenpélda.

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Norbi1990

szucsy89
The Protector
Hy.Szeretnék linket kérni ahoz a videóhoz(magyar) ahol egy mûsorban a szakállas csávó a végén csattint egyet.A másik videóban ugyan az a fõszereplõ csak olyan mint egy robot az ipse.
Itt már kérte valaki egyszer.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

extra sensory

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

The Protector

edios
lehet, hogy inkább maradnia kéne olyan dolgoknál, amihez ért is (pl. evés), mert amikor az elsõ észak-koreai hajó japán földet érintene, könnyen a teljes usa hadsereggel találhatná szembe magát.
akkor pedig nem segítene a híres családi hagyomány, az lenne az utolsó post a kim jong un looking at things blogon 😊

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Synchronous
Most lett az 1,2 milliós koreai sereg parancsnoka, és biztos látott Hitler bácsiról pár videót, szóval lehet eljáccik a gondolattal. <#smile>

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

kill it with fire...
extra sensory

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Jaja... Ha a kedves vezetõ még kibírja 1-2 hétig akkor pontosan követi a Homefront forgatókönyvét... Mindenesetre én már kezdek félni. 😊
BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

w77d
ezt minden áldott este én is eljátszom XXD

Bokafix2

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

jazzy
Welcome divatgyûlölõ majom. Mindig kell egy aki leírja mekkora szenny és mind hülye aki nézi, köszönjük Emese.
Büdös Bohóc
reklám

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

BenedekFeco

bujcsik555
Ahha, értem. Köszi.<#falbav>

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

tutituti
ilyet vettem éppen😄

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Papa01
Nem igazán vannak képben a készülék árával, és a technikai paramétereivel kapcsolatban is mondanak csacsiságot. 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Marci0115
hát akkor én kérek elnézést

Penya
<#fejvakaras><#fejvakaras>Mit kell itt nezni?

skinnyman
Oké, ezzel semmi gond nincs. Inkább annak szántam, aki a képet eredetileg postolta. Tudtommal ez egy általános humoros topic akar lenni, aminek a célközönsége nem egyezik azzal a szûk paraszt réteggel, amelyik ilyen primitív hányadékot néz... Legalábbis merem remélni, hogy nem. Így az ilyesminek itt nem kéne hogy bármi keresnivalója legyen, szerintem több ember agyát húzzák fel vele, mint amennyi nevetne rajta...

Regards,

Egy szóval sem említette senki,hogy te ettõl bármivel is kevesebb vagy (sõt..inkább én szégyellem magam,hogy anno néztem ezt a szennyt),csak nem értette bujcsik fórumtárs és levezettem.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

miért kellene? egyszerûen átugrod ezeket a hsz-eket..ha tudnád Én mennyit pörgetek néha...100-ból 3-4 ami tetszik sokszor...

The Matrix has you...

skinnyman
Most akkor bunkónak kéne éreznem magam ha soha nem hallottam ezekrõl a parasztokról és nagy ívben szarok bármire amit csinálnak? <#fejvakaras>

Regards,

Ez már nem az én saram ...

Random_
hahaha, de "vicces" csak kár, hogy meg kell magyarázni

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

- csak vicc oldalra való hardver teszt;
WayteQ xPAD-70 és xTAB-100 teszt - GSM online™
Ha végigvitted a Homefront-ot, akkor azt is tudod miket fog csinálni. <#eplus2>

Radioaktív kiscicák áron alul eladók vagy Playstation-re cserélném. Érdeklődni: Balatonalmádi, Nagymező u. 27.

A jobb oldalon látható úriember hajdanán a VV4 lakója volt. És rá egy másik villalakó azt mondta,hogy "te retardált légpisztoly".

bujcsik555
<#fejvakaras><#fejvakaras>
Magyarázatot pls<#nemtudom>

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Marci0115

Alexease
Az az orszag csaladi vallakozasban mukodik😊