Humoros-aranyos képek/videók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
1 év múlva kirobban a 2. világháború. Valamint nem éppen hû, de boldog béke hangulat volt az országban. Mielõtt ilyet kívánsz, tanulj egy kis történelmet!
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
http://gaborszantai.co.uk/
Eddig akár még Észak-Korea is lehetne 😄
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
A magyar lanyok igy nem rajtunk eloskodnenek, hanem a kulfoldieken - ugysem hasznalhatok sokmindenre, mert a konyhat a legtobb latasbol sem ismeri😊
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
A termelés a keleti régióban fog folyni, míg a nyugati régióban lesz a vendéglátás, ahol a túristák elfogyaszthatják termékeinket.
A többi államtól elszigeteljük magunkat, ne árthassanak, Ukrajnával, és Oroszországgal baráti viszony kiépítése, a szeszért, és a fûért cserébe olcsó üzemanyag.
Így 300 forint lehetne a benzin ezzel az én partnerprogramommal.
Nézzétek a galériám!!! van egy kis pénzem az az igazság
Sok nemzet szeret idejarni bulizni, kefelni, de ennyi, vagy erre epitunk fel egy eros gazdasagot es leszunk egy elkurvult partyallam, vagy lehet konzervet venni es feltolteni a pinceket😊