Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sro
linkben inkább...

Lvl 21 wf... :3 \"Az ECDL csak WC-papír... Az a vizsga a sarki zöldségesnek kell, nem informatikusnak!\" by master..:D

RelakS
nekem meg idõnként több a menetidõm, mert vannak egyes észlények, akik konstans 60-nal mennek O_O

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Frequency
Ez nem szeged,mégcsak nem is a kis hazánk.FB-n már kora délután repkedett ez a kép 😉

matyi0323
Erre azt mondom, ameddig nem a Te kutyád döglik meg, leszarod mivan a másikéval.

Ergo ameddig hatalmas pénzekért vagy akár kevesebbért ül ott valaki azért, mert még van 3 óra a munkaidejébõl és utána vége a hétnek, addig nem lesz nyereséges semmi.

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

matyi0323
csak linkben, mert bekavar a hideg.. <#idiota>

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Sippie
Nem azért vannak a vezetõi milliós fizetésekkel hogy szarjanak bele. Akkor tessék õket kirúgni a picsába, és 0 fizetést adni.
matyi0323
Nem szoktam gyakran járni Pesten kocsival, de ahogy hallom elég gyér a forgalom, szóval igazad van. Amit dugóban elpöfékelsz ( fõleg így minusz 8-18 fokban ), abból pluszba tudsz menni X km-t, így nem sokkal jön ki többe.

Na de mindaddig Szegeden, 10 perccel ezelõtti a kép, ami nem saját:

robotnyk
<#idiota><#eljen>
motyodlee

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Frequency
Na ezzel a zenével lezárhatjuk a malév témát:

Sir Quno Jedi
Amúgy mióta emelték a benyát, HATÁROZOTTAN kevesebbet eszik az autóm a napi közlekedében, mert nincsenek sokórás dugók. ERGÓ amennyivel több a benya ára, annyival kevesebbet is kell tankolni, így meglehet még így is megérte nekem az egész. ELgondolkodtató, nem?! (és akkor még nem számoltam bele, hogy az idõ pénz, ezért amit nem a dugóban töltök az kész haszon!!!!!!)

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

matyi0323
<#eplus2>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
miller kcsg <#nevetes1><#law>

matyi0323
Míg állami kézben van, semmi sem gazdaságos, amint privát lesz, szinte minden.

( mondjuk van benne valami.. pl, ha van egy cég ami csak az enyém, akkor persze, hogy arra törekszem, hogy hasznot hozzon, de ameddig megy a közösbe és akkor sincs belõle semmi ha csak minusz van, és a pénzem ugyanannyi, akkor én is lesz..ám )

Sir Quno Jedi
Én meg az 1000HUF-os benyaárnak örülnék, emrt akkor kisebb lenne a forgalom és kényelmesen tudnék autózni a belvárosban! 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

biomage
valaki küldte a képet

csá

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

matyi0323
Legjobbnak én azt látnám, ha minden megállna.
Vonatok, kamionok, autósok.. minden.

Rájönnének, hogy ha nincsenek munkások semmire nem mennek, és egy liter benya kijön 280 ftból is a 440 helyett, és egy Bp-Nyíregyháza vonatjegy is bõven kijön a felébõl is..

MÁV teljesen más. Túl nagyra nõtte magát. Ha hirtelen megszûnne, akkor rengeteg végkielégítést kellene fizetni az államnak. Egyébként, az is lehet nyereséges, csak át kellene alakítania. Ugye ott is adtak el szakaszt, ami nyereséget hoz. Illetve a teherszállítást is könnyedén privatizálták, mert az is képes nyereséget hozni. Állami kézben a teherszállítás sem volt olyan jó üzlet.
Sir Quno Jedi
Noproblemo. Az iskolákat/hivatalokat bezárnák, mint hószünetkor, az áruszállításhoz nem sok köze van a BKV-nak, az emberek otthon maradnának, a cégek azokat akik fontosak nekik, maguk szednék össze kisbuszokkal/személyautókkal (nyugaton is sok cég csinálja). A Volán szinte aznap be tudna szállni segíteni, meg az emberek is összefognának és egy-egy autós vinné 3-4 szomszédot stb. Lenne jó sok stoppos a városban. Megoldható. Pár napig/hétig lenne kis kellemetlenség, aztán normalizálódna a helyzet. Nagy úr a szükség, valami akkor is lenne.

Random_
volt már BKV sztrájk, egy kicsi tehetetlenség után gyorsan áthidalták az emberek, inkább ártott az a sztrájk is a BKV-nak mint használt

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

biomage
valaki belinkelné azt a kép amiben a kátyút és a pesti útadót vicceli ki?
ha lehet akkor inkább privibe

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

szucsy89
Lehetne, de míg beépülnének ezek a cégek az idõbe telne, jelenleg Budapest és környéke BKV nélkül teljesen megbolondulna, kb. káosz lenne (ugye nem kell mondanom reggelente mennyi ember jár munkába, iskolába BKV-val)
matyi0323
Ha jól tudom az ellenõrök is alvállalkozók.

Egyébként szvsz a BKV-MÁV csõd több embert érintene, sõt nem valami jó belegondolni, hogy hirtelen 1-2 nap mi lenne, ha megállna az ország..

Random_
Hidd el, hogy ahogy a Malév, úgy a BKV is hagyna maga után ûrt. Azt betöltenék gyorsan olyan cégek melyek gazdaságosabban tudnak mûködni.

Jelenleg is bizonyos járatokon alvállalkozókat alkalmaz a BKV. A távolsági buszközlekedésbe is próbált már betörni az Orange ways csak sajnos ott még tart a Volánok egyeduralkodása. Pedig egy kis piaci verseny olykor hasznos lehet.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Krinyo
Már miért nem? Lehet az is magán kézben. Én inkább fizetnék azért, hogy eltûnjenek a bunkó ellenõrök.

szucsy89
A BKV lehet veszteséges akármennyire, az állam nem engedheti megszûnni
Random_
Dehogy kell országnak légitársaság! Miért kellene, ha van több jól mûködõ. Csak nyelte a pénzt! Sajnálom a dolgozókat, de szerintem találnak munkát azoknál a légitársaságoknál akik Ferihegyre járnak.

A BKV is egy nagy pénznyelõ ott is történhetne valami...

Ez a baj, hogy van, aki még mai is azt hiszi, hogy a MALÉV az egyenlõ a magyar légi közlekedéssel és repülõtérrel. A repülõtért már régen privatizálták, annak teljesen más cég az üzemeltetõje. A MALÉV pedig egy veszteséges társaság. Egyszerûen a fapados járatokhoz képest drága volt, a drága elsõosztályú járataik pedig nem nyújtottak olyan minõségû szolgáltatást, mint a például a Lufthanzáé.
RelakS
És a BKV meddig? O_o

Hint: vajon mikor b@sznak ki minket politizálásért? 😄

szucsy89
Nem vinné, hozná a pénzt ha normálisan csinálnák a dolgokat, de mondhatnám a BKV-t is, érdekes hogy más európai városokban nyereséges a tömegközlekedés nem is kicsit...
Még azért van egy BKV és MÁV, amire lehet szórni...

http://gaborszantai.co.uk/

Krinyo
Nem kell parázni, csõdbe ment egy veszteséges cég, lesz helyette másik állami cég.

Sippie
el volt adva, majd pár éve visszavásárolták. Annyira nem szomorú hogy baromságra nem szórjuk a pénzt.
Sippie
dehogy egy... ferihegyre eddig mentek más légitársaságok gépei. A malévon meg nem kell csodálkozni veszteséges volt jó magyar céghez méltón, csak vitte az állami pénzt, semmi szükség rá
szucsy89
Igen, szomorú, hogy lassan nem lesz az államnak semmije... eladunk mindent/csõdbemegy minden.
Nem, egy-ket napon belul az osszes jaratot potoljak beugro, kulfoldi legitarsasagok.
Olyanok, amelyek gazdasagos uzemelesre is kepesek.

http://gaborszantai.co.uk/

RelakS
A repülõtér meg a MALÉV az egy? Mert ha igen, akkor tényleg nagy gáz van, ha nem, akkor majd utazol mással.

szucsy89
Kiráz a hideg ettõl a zenétõl, egyszerûen gyönyörû!

De ez mi, hogy megszûnik? Egy országnak szüksége van egy légitársaságra! Vagy váltani fogja valamelyik külföldi cég?
Dzsini
Egyszer láttam én is, akkor volt, amikor megkapták ezt az új festést, és behoztak pár nagy gépet egészen alacsonyan a Duna fölé.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

0Fritz0
Gusztus huszadikán repülhetett át a Duna felett.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

JSbyMSI8800
szerintem ez tavaly augusztus 20.-i légi bemutatón volt(de nem biztos) pedig ott voltam és már nem tudom....

Asus P5Q-E|iNTEL C2D E8200 2.66 @ 3.2|2*2 GB Kingston HyperX DDR2-1066 Mhz|ASUS DK GTS250 512 Mb GDDR3|Chieftec 450W|Windows 7 RC 64-bit 4EVER-Manchester United

Frequency
Nem merek rá megesküdni,de szerintem ez az elõzõ rendszerben készült.Május elsején szoktak ilyen bemutató repülések lenni.

akyyy
mik ezek a képek hogy a parlament felett repül pár méterrel?

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Ez az.

Dynamic
Vagy nem értem a poént vagy csak simán szar, hiszen van még pár alternatíva a Malévon kívül.
Dzsini
Ez volt talán:

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

extra sensory
Az elsõ vodafone reklám zenéje tetszett még ennyire.

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

namég1 szer

Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!

http://www.youtube.com/watch?v=8VDuXthcxHw

Mostanában annyit dolgozom, hogy kezd az ivás rovására menni!

Frequency
Ez a zene..mindig elönt az adrenalin:

Frequency
Gyönyörû,THX