Humoros-aranyos képek/videók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tenkenorman
kiez? és miért?

http://www.tenke.hu

nan76
ez király 😄

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

BenedekFeco

nan76
http://images.pictureshunt.com/pics/b/bugs_bunny_cartoon-4828.gif

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

BenedekFeco

BenedekFeco

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

w77d
köszi, ezt kerestem XD

LasDen
meghát már aláírták nem? szóval csak idõ kérdése belesz vezetve...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

passatgt
valaki összerakta ezt a videót és a sok idióta egybõl ugrott rá, holott a törvény szövege már kb mindenhol megváltozott és az eredeti törvényt senki nem olvasta el...

Effe88
gyáááááD:😄😄

Frequency

http://gaborszantai.co.uk/

Hixer
SZTNH - kérdések és válaszok az ACTA-ról

Ezt elolvasva én nem értem miért megy akkor a tüntetés? Az ACTA által javasolt dolgok mindegyike már rég részét képezi a magyar jogszabályoknak...

Vagy kihagytam valamit?

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

w77d
valaki tegye már be akkor már a gif-et, amin az egyik csávó egy fóka vagy mi😄 akárhogy keresem nem találom 😄

One does not simply go through on Balaton with a hummer.
Lenne hozzá kép, de ez a genya nem engedte(#288572)

Foglyokat nem ejtünk, sebesülteket is lelőjük.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

"Én igazán soha nem értettem meg, miért különböznek annyira a férfi és nõi szexuális szükségletek. És soha nem értettem meg azokat a Vénusszal és Marssal kapcsolatos dolgokat. Ugyanúgy nem értettem, hogy a férfiak miért gondolkodnak fejjel, a nõk viszont szívvel. És a végén, soha nem értettem, hogy miért csökken a nõi szexuális vágy a nagy Igen kimondása után.
Egyik este, múlt héten, feleségemmel feküdtünk az ágyban. Már lángolt a vágy és a hormonok, amikor mondta:
- Nem tudok most, nincsen kedvem… Csak akartam, hogy megölelj egy kicsit.
- Miii??? – mondtam – ez most mit jelentsen?
És akkor kimondta a mondatot, amelytõl fél minden férj a bolygón:
- Te egyszerûen nem érted az én érzelmi igényeimet, amelyekre szükségem van, mint nõnek, hogy kielégítsem a te férfi testi szükségleteidet.
Furcsa arckifejezésemre csak azt mondta:
- Hát nem tudsz szeretni egyszerûen magam miatt, és nem csak azért, amit az ágyban csinálok veled?
Rájöttem, hogy nem lesz semmi, elfordultam és elaludtam.
A következõ nap felhívtam a fõnököm és kivettem egy szabadnapot, hogy egész nap a feleségemmel legyek. Elmentünk ebédelni, aztán elvittem egy nagy bevásárlóközpontba ahol egy fél emeletnyi nõi ruha üzlet volt. Körbe mentem vele, amíg kiválasztott néhány drága ruhát. Nem tudta eldönteni, hogy melyiket vegye meg, így mondtam, hogy megvesszük az összeset. Cipõt is akart, amelyik illik a ruhához, mondtam hogy vegyünk mindegyik ruhához valót. Elérkeztünk az ékszerboltig, ahol választottam gyémánt fülbevalókat.
Mondhatom, hogy itt már nagyon izgatott volt. Biztos arra gondolt,hogy a csõd szélén vagyok.
Arra gondoltam, hogy próbára tesz, amikor kérte a tenisz csuklópántot,mert még soha életében nem fogott teniszütõt. Biztos gondolkodásba ejtettem, amikor így válaszoltam:
- Persze, drágám.
Szerintem már közel volt a szexuális csúcshoz az óriási izgalomtól.
Végre mosolyogva szólt:
- Azt hiszem, hogy ennyi lesz. Menjünk a pénztárhoz.
Alig bírtam ki, hogy ne röhögjek, amikor válaszoltam:
- Nem tudok most, nincsen kedvem.
Az arca eltorzult és teljesen elsápadt:
- Miii???
Akkor elmondtam:
- Csak azt akartam, hogy az öledben tartsd egy kicsit ezeket a ruhákat… Te egyszerûen nem érted az én pénzügyi gondjaimat,amelyekkel meg kell küzdenem, mint férfinak, hogy kielégítsem a vásárlási vágyadat, mint nõnek.
És amikor rám nézett, úgy, mintha ölni akarna, hozzátettem:
- Hát nem tudsz szeretni egyszerûen magam miatt, és nem csak azokért a ruhákért, amiket veszek neked?
Hát úgy néz ki , ma este sem lesz szex…"

http://gaborszantai.co.uk/

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Frequency
Vaxi
/bɹoÿʇxǝʇdıןɟÿʍʍʍ//:dʇʇɥ

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

vixo
Sajnálom,sajnálom,de ez tényleg jó:

A b=q, s=s, z=z, u=n o=o, l=l, az tuti. A többit passzolom.

nan76

N3210-N3310-N3410-N3510-N6210-N6610-N8210-SEK750i-N3220-SEk800i-N5800-S5830 Asus K50ID-SX069D

Master91

Ezt hogy csináltad? oO
RatBaG

7:18 aaaaawww cute

Per Aspera Ad Inferi.

LasDen
<#eljen><#taps>

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Metalmilitiakid
vazze mennyit gondolkoztam, hogy mi van kiírva, mivel az elsõ szót nem sikerült értelmeznem ékezet nélkül 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Foglyokat nem ejtünk, sebesülteket is lelőjük.

Frequency
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ

zöldeshányás
<#levele>

\"fingjál bele a rencerbe\"

Marci0115

Magnum PI
Én ezen a képen nem látom az hammert, wtf 😊

Marci0115

Marci0115
szerintem vicces a mai napig is, nekem meg az ilyen macskás állatos hülyeségek nem tetszenek, görgess tovább

Vagy posztolj valami újat! <#email>
Daell Drow
Görgess tovább.
Nem unalmas még ez a hummeres "meme" ?

Dency
Ez a hummeres hülyeség meddig fog még menni? Elsõ nap poén volt, de már kezd unalmas lenni.

Asus Prime Z390-A | Intel® Core™ i9-9900K | Asus ROG Strix GeForce® GTX 1080 Ti | Corsair 32GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz | Seagate 2TB | XFX TS 550W

SzirmosSzisza
:3

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

pajti

Random work
Nekem ez tetszik a legjobban az eddigi Hummer H2O mémbõl. 😊

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

SzirmosSzisza

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

SzirmosSzisza